Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Aga, no bez jaj, nie mowimy o okresleniach malego dziecka, tylko o mowie doroslych kobiet, ktore mowiac fasolinka i dzidziulinka o potencjalnym potomku sa nieco... zabawne? ;-)
    Nie mowimy tu o slowach skarbie czy synku, tylko nasionkach i fasolkach rodem z OBI ;-)
    ale to jest jak nasionko przecież...na etapie zarodka to co to jest?
    a poza tym tutaj się jest linczowanym za zdrabnianie nie tylko w przypadku fasolki i dzidzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 17:26

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - mam nadzieję, że nie będę smęcić jak Kometa przez kilka miesięcy...ale zaczynam myśleć o kiecce do ślubu - bo to jeszcze ponad rok czasu, ale ja muszę znaleść się w odpowiednim rozmiarze :) Zamarzyła mi się długa sukienka - ale nie typowa kościelna - tylko wieczorowa - najchętniej w kolorze złota albo pudrowego różu (z dedykacją dla Dziobaka..;). Myślicie - że nie jestem za stara na takie akcje - że długa kiecka? Bo się waham trochę...

taka mi się podoba: ona w opisie wyszczupla...podobno hehe :)

http://allegro.pl/alladies-suknia-wieczorowa-bal-wesele-ay7336-r-38-i5491425167.html
    Oesu, toc ty masz miec ten slub za 1, 5 roku! Caly tez czas bedzie o kieckach? ;-)
    I zadziwie cie, bo ja ostatnio mam sporo rozowych ciuchow, mialam 4 koszulki do karmienia we wscieklym rozu i zajebiscie sie w nich czulam! :-D

nick nieaktualny, moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Prrrrrrrrrrrrr, szalona!!!!!!!!!!!!!!!
    Ty z klubu dietowego, nie? To po czorta juz szukasz w odpowiednim rozmiarze?! :O Skad wiesz, jaki bedziesz miala za rok?! :O No, a jak zajdziesz i nam przez trzy tygodnie nie powiesz? Wysnilam Ci, pamietaj! :-)
    nie nie..:) ja jeszcze nie kupuję, ale przeglądam takie, które ewentualnie występuja w rozmiarze 44 czy 42 - bo tak się to skończy pewnie...:) dlatego się juz zaczęłam rozglądać - chodzi mi o samą koncepcję -bo wolałabym zwiewną sukienkę, niż garsonkę matrony - ale nie wiem, czy mnie nie poniosło...;)

nick nieaktualny, moremi, pierwiastka, efcia, Kisiel, nick nieaktualny, caffe, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Oesu, toc ty masz miec ten slub za 1, 5 roku! Caly tez czas bedzie o kieckach? ;-)
    I zadziwie cie, bo ja ostatnio mam sporo rozowych ciuchow, mialam 4 koszulki do karmienia we wscieklym rozu i zajebiscie sie w nich czulam! :-D
    odbija Ci na starość...jak dzidzia piernik..;)
    i nie będę smęcić - obiecuję..:)

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, kolejny raz piszesz znaleść. Wiedz, że gdy tak piszesz, to pani Pawłowicz rośnie w siłę :P

Bozia3, Dziobak, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, Kisiel, Simba, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bozia, kolejny raz piszesz znaleść. Wiedz, że gdy tak piszesz, to pani Pawłowicz rośnie w siłę :P
    ooo zwrócę uwagę....:)

moremi lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no toż lepiej o kieckach jak o jedzeniu wciąż
    mi się podoba ta kiecka

nick nieaktualny, Bozia3, pierwiastka, Reni, Iwone, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, taka ksiezniczka chcesz byc? Z Disneya? ;-) I to ja dzidzia piernik?? ;-)

nick nieaktualny, moremi, Kisiel, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to może jak nie o kieckach, nie o fasolinkach to może o starości pogadamy?
    mnie na ten przykład napierdziela krzyż, mam uderzenia gorąca i zgagę, czy to już to słowo na m któe nam tu przez klawiaturę przejść nie chce? rattttttuuuuunnnkkuuu

nick nieaktualny, *aga*, kapturnica, pierwiastka, efcia, Mimbla, Kisiel, Mega, BISCA, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Aga, no bez jaj, nie mowimy o okresleniach malego dziecka, tylko o mowie doroslych kobiet, ktore mowiac fasolinka i dzidziulinka o potencjalnym potomku sa nieco... zabawne? ;-)
    Nie mowimy tu o slowach skarbie czy synku, tylko nasionkach i fasolkach rodem z OBI ;-)

To w takim razie będę zabawna nosząc fasolkę w moim dojrzałym wieku ? No trudno trzeba się umieć śmiać z siebie ;-) . Przecież nie bedę mu mówiła moj zarodku mój płodzie. Nie chodzi mi o skrajności dzidziuleńko ale moje zdrobnienie ma oddawać euforię jaką w tym momencie będę czuła :-)

Bozia kiecka różowa mi się podoba :-)

nick nieaktualny, Bozia3, kapturnica, pierwiastka, Iwone, efcia, nick nieaktualny, beates, caffe, BISCA, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To niemozliwe. Pomroczylo cie jak nic.. Poka tego posta bajdełej ;-)
    Już pokazywałam.
    W moim przypadku z tą fasolinką to wydawało mi się, że wszystkie tak dziubdziają i zwyczajnie odetchnęłam z uglą, gdy okazało się, że jednak nie.
    U mnie zarodek był zarodkiem, później jak już wiedziałam, że to chłopak, to mówiłam "synku".

Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    no to może jak nie o kieckach, nie o fasolinkach to może o starości pogadamy?
    mnie na ten przykład napierdziela krzyż, mam uderzenia gorąca i zgagę, czy to już to słowo na m któe nam tu przez klawiaturę przejść nie chce? rattttttuuuuunnnkkuuu

Nieeee....zgaga = ciąża :-P

nick nieaktualny, pierwiastka lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Już pokazywałam.
    W moim przypadku z tą fasolinką to wydawało mi się, że wszystkie tak dziubdziają i zwyczajnie odetchnęłam z uglą, gdy okazało się, że jednak nie.
    U mnie zarodek był zarodkiem, później jak już wiedziałam, że to chłopak, to mówiłam "synku".
    Nie widzialam pokazu :-(
    Ja tez mialam zarodka, potem Helenke. Tja... ;-)

nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, Kisiel lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Hola, hola! Ja tyz w rozach poginam! Do rozmiaru 36 swietnie ten kolor pasuje moim zdaniem :-P
    mnie jest dobrze w różowy - kiedys tu wrzucałam fotkę w różowej czapce - to się podobała chyba...najbardziej Polarkowi...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 17:47

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha ha, jakbym wczoraj testa nie zrobiła to może bym się powkręcała teraz, idę po test menopauzalny ;)

nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bozia, taka ksiezniczka chcesz byc? Z Disneya? ;-) I to ja dzidzia piernik?? ;-)
    ja jeszcze nie wiem - wiem, że nie chcę iść w prostejdo kolan, albo w garsonce...:) jak stara baba
    na stronach innych w opisie znalazłam ją jako sukienka dla mamy pani młodej - stąd się zainteresowałam...:)

nick nieaktualny, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• *aga* Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie widzialam pokazu :-(
    Ja tez mialam zarodka, potem Helenke. Tja... ;-)

To następna z zaskoczenia będzie Helenka :-P

Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No i bardzo ladnie Bozeno. Bierz ta rozowa ksiezniczke, nie sluchaj Dziobaka. Ma pomrocznosc z braku cukru i nadmiaru seksu. Ze juz o rosole nie wspomne! :-P
    ona mnie już kiedyś skrytykowała do cna za różowe bluzeczki i czapeczki....a teraz widzisz...sama się przyznaje, że w takich lata...jeszcze się doczekamy, że do ślubu poleci w pudrowej księżniczce..hehe

nick nieaktualny, Dziobak, kapturnica, pierwiastka, efcia, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    To następna z zaskoczenia będzie Helenka :-P
    Dziobak publicznie na fejsie scedowała ewentualność swojej ciąży na mnie...więc ja spokojnie czekam na Lenkę - i mam jeszcze Dziobakową szansę na dodatek..:)

nick nieaktualny, *aga*, Dziobak, moremi, nick nieaktualny, pierwiastka, efcia, Kisiel, caffe, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• *aga* Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziobak publicznie na fejsie scedowała ewentualność swojej ciąży na mnie...więc ja spokojnie czekam na Lenkę - i mam jeszcze Dziobakową szansę na dodatek..:)

Na Lenkę to ja się też pisze...jakoś tym razem męskiego imienia nie biorę pod uwagę ;-)

Bozia3, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 13117 13118 13119 13120 13121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ