35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ja jeszcze nie wiem - wiem, że nie chcę iść w prostejdo kolan, albo w garsonce...
jak stara baba
na stronach innych w opisie znalazłam ją jako sukienka dla mamy pani młodej - stąd się zainteresowałam...
Bozia3, Iwone, efcia, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Reni wrote:Bozia jeszcze raz powtórzę co innego mówić do dziecka a co innego jak stare torby rozmawiają
Wiesz moja fasolinke widziałam
O jej to słitaśnie, ja mojego groszka jeszcze nie -
Małgoś, jak tam? To dziś ta konsultacja? Czekam na wieści
Wacia, oby przypuszczenia były błędne i udało się szybko opanować sytuację.
Iwone - zdrówka dla psiny.Iwone, efcia, Mimbla, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia jeszcze raz powtórzę co innego mówić do dziecka a co innego jak stare torby rozmawiają
O jej to słitaśnie, ja mojego groszka jeszcze nieIwone, efcia, Pinda333, SolarPolar, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Kto to stare torby?
Mnie drażni jedna babka z innego wątku, normalnie chodząca naiwność i pierdzioszkowanie o groszkach... a już się mieści w kategorii starych torbWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:49
Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla, Magda* lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wlasnie skonczylam czytac
"Moje corki krowy"
Mi osobiscie bardzo sie podobala
Nie wiem jak film bo nie ogladalam ksiazke natomiast polecamAasiula, Dziobak, moremi, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Wlasnie skonczylam czytac
"Moje corki krowy"
Mi osobiscie bardzo sie podobala
Nie wiem jak film bo nie ogladalam ksiazke natomiast polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 19:09
Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bozia jeszcze raz powtórzę co innego mówić do dziecka a co innego jak stare torby rozmawiają
O jej to słitaśnie, ja mojego groszka jeszcze nie
wg mnie na takie cudo jak zarodek mozna mówic jak tylko słodko sie da...a nawet należy...a może dzidzia to słyszy?
dobry wieczór -
pierwiastka wrote:Kometa, żeby jak najszybciej ten telefon z dobrymi wieściami się odezwał
zdrowia dla mamy i bezproblemowej rekonwalescencjipierwiastka, Sabina, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość