35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pinda333 wrote:czy to aby nie zazdrość tak troszke?
wg mnie na takie cudo jak zarodek mozna mówic jak tylko słodko sie da...a nawet należy...a może dzidzia to słyszy?
dobry wieczór
A jak juz je ma, to definitywnie przestaje byc fasolinka...moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Nic
Pocieszam się, że pewnie śpi.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Reńka, ale ja rozumiem o czym piszesz i też powtórzę, że mnie osobiście to nie razi jak dorosła kobieta do innej powie o swoim zarodku - że ma swoją fasolke. Mało tego - zarodek dla mnie brzmi zupełnie nieczule. Ja rozumiem Wasz punkt widzenia i mówcie do siebie jak Wam odpowiada, ale proszę nie narzucajcie swojej jedynie słusznej wizji całemu światu....
Równie czule można mówić, że się jest w ciąży, że się dziecka spodziewa i naprawdę nie trzeba używać "fasolki" czy "groszka". Naprawdę uważasz, że brak nam czułości, bo nie fasolkujemy?Sabina, Mimbla, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Pewnie tak. Ja po narkizie po zabiegu godzinę byłam nieprzytomna. W sensie spalam i na nic nie reagowalam. To ona po takiej operacji pewnie dluzej bedzie do siebie dochodzic
pierwiastka, Mimbla, Sabina, ivf-ivf, moremi, Dziobak, Reni, Iwone, Kisiel, efcia, Bozia3, Mega, BISCA, paszczakin, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kto pamięta początek wyliczanki co się kończy deus deus kosmateus i morele baks?
Magda*, Sabina, moremi, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, Kisiel, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:może z tym zarodkiem nieszczęsnym jest podobny problem, jak z nazewnictwem genitalii w języku polskim? Wacek, siusiak też się może nie podobać - ale mów do malucha, że ma penisa, a do dziewczynki?
A teraz umyjemy wagineivf-ivf, Bozia3, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kto pamięta początek wyliczanki co się kończy deus deus kosmateus i morele baks?
nie wiemale pasuje na ten wątek jak ulał
zwłaszcza ta torba
Magda*, pierwiastka, macduska, Sabina, Reni, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, malgos741, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:-mnie nie drażnią fasoliny, ani dzidzie - w granicach rozsądku....
-natomiast bardzo mnie drażni ubieranie dla zabawy zwierząt w różne czapeczki inne sukienki..
-jak również drażni mnie - jak do swojego kota/psa niektórzy zwracają się "synku", "córciu"...
-ale oczywiście akceptuje to - bo co mam zrobić....krycha.stara lubi tę wiadomość