X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Nie, brak Wam tolerancji. O to chyba Bozi chodzilo. Mow jak chcesz ale daj innym mowic jak chca - a bledy poprawiaj swoja droga.
    Hmmm. Przepraszam bardzo, ale odkąd jestem na tym wątku to tu się każdej nowej przedstawiało zestaw startowy i uprzedzało, że tu się nie pierdzioszkuje. Czy w międzyczasie coś się komuś odwidziało i chciałby sobie popierdzioszkować, jak jedna kobieta drugiej kobiecie??? Bo ja nie wiem co robić, no nikt mi nie powiedział, że zasady mogą ulec zmianie w trakcie użytkowania. Jaki jest czas na rozwiązanie z wami umowy? :-P hahahaha

Mimbla, Aasiula, sandra80, moremi, Simba lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    ComeToMeBaby wrote:
    Nie. Będę połykała. Hehehe[/QUOTE

Ja nie lubie:-)
    Cóż. Siła wyższa. Zalecenie lekarskie.

c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja tam się o sukienkach ślubnych nie będę wypowiadać, bo wygląda na to, że limit wyczerpałam dawno temu.
    Ty to normalnie ani sie waz... ;)

ComeToMeBaby, Bozia3, SolarPolar, Reni, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hmmm. Przepraszam bardzo, ale odkąd jestem na tym wątku to tu się każdej nowej przedstawiało zestaw startowy i uprzedzało, że tu się nie pierdzioszkuje. Czy w międzyczasie coś się komuś odwidziało i chciałby sobie popierdzioszkować, jak jedna kobieta drugiej kobiecie??? Bo ja nie wiem co robić, no nikt mi nie powiedział, że zasady mogą ulec zmianie w trakcie użytkowania. Jaki jest czas na rozwiązanie z wami umowy? :-P hahahaha
    To nie byl moj zestaw pytan - nie ja go wymyslilam i nie ja zadawalam pytania - osobiscie nie lubilam tego. Byc moze byla dyskusja o przynaleznosci cyckowej ale to juz wsrod stalych a nie nowych forumowiczek z moim udzialem. Prosze sie mnie o to nie czepiac - sprawczyniami tego zestawu, jesli mnie pamiec nie mysli, to Reni, Bursztyn i Ewka.

Bozia3, Iwone, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ty to normalnie ani sie waz... ;)
    Bozia moze jeszcze posmęcic o sukienkach :-) by bylo jej razniej - mam juz dwie koszule w kolorze brudnego rozu i jeden sweterk :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To nie byl moj zestaw pytan - nie ja go wymyslilam i nie ja zadawalam pytania - osobiscie nie lubilam tego. Byc moze byla dyskusja o przynaleznosci cyckowej ale to juz wsrod stalych a nie nowych forumowiczek z moim udzialem. Prosze sie mnie o to nie czepiac - sprawczyniami tego zestawu, jesli mnie pamiec nie mysli, to Reni, Bursztyn i Ewka.
    Hehehe, czyli teraz szukamy winnych? ;-)
    Jak wchodzisz na jakieś forum i zapoznają cię z zasadami panującymi na nim to zostajesz jeśli się na nie zgadzasz / akceptujesz / podzielasz.
    Czyli... bunt mamy? :-P

moremi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hehehe, czyli teraz szukamy winnych? ;-)
    Jak wchodzisz na jakieś forum i zapoznają cię z zasadami panującymi na nim to zostajesz jeśli się na nie zgadzasz / akceptujesz / podzielasz.
    Czyli... bunt mamy? :-P
    Jak tu wchodzilam w styczniu 2013 ( podczytywalam od listopada 2012) oprocz przedstawienia sie nie bylo zasad dot. Przyjecia do zacnego grona. Nie zwalam winy bo dopoki to kogos bawi to czemu nie. Co nie znaczy, ze masz robic jak inni chca.

Bozia3, Iwone, caffe, krycha.stara, Berenika, Misiabella lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale ja nikomu nie mówiłam "zarodek". Chyba że opowiadałam historię medyczną.
    Równie czule można mówić, że się jest w ciąży, że się dziecka spodziewa i naprawdę nie trzeba używać "fasolki" czy "groszka". Naprawdę uważasz, że brak nam czułości, bo nie fasolkujemy?
    Ale dlaczego nie trzeba używać? Bo Tobie się to nie podoba? Czy ja CI mówię - że naprawdę nie trzeba używać wyrazu zarodek? Powiedziałam tylko, że niech każda nazywa to swoje szczęście jak jej pasuje - dlaczego narzucacie innym co trzeba używać - a co nie??? Dość długo to znosiłam bez komentarza tu, ale w pewnym momencie uznałam, że to przesada i wyraziłam swoje zdanie. Nie napisałam też, że brak Wam czułości - tylko, że dla mnie określenie zarodek nie niesie w sobie żadnych emocji :). Trochę tolerancji dla innych.....

Iwone, caffe, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    A co jesli chodzi o przebieranie niemowlat w zwierzeta?
    jeśli to karnawał - to czemu nie? dzieci to lubią przecież...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    A ja nie rozumiem jak można w jednym zdaniu napisać że coś drażni, a potem że się to akceptuje...

Ale to tylko tak na marginesie.
    a tak zwyczajnie można...że wiele mnie tu drażni rzeczy, ale je akceptuję - bo mam zrozumienie, że ludzie są różni - mają inne poglądy itp...i lubię te osoby, dlatego to akceptuję..

SolarPolar, Iwone, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a kto to my i wy? Pytania to była zabawa...wymyślona przez dziewczyny - zasady tutaj są tylko takie, jakie stworzą admini - resztę kreuje grupa....szkoda, że nie wiesz co robić..;) :)

caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jak tu wchodzilam w styczniu 2013 ( podczytywalam od listopada 2012) oprocz przedstawienia sie nie bylo zasad dot. Przyjecia do zacnego grona. Nie zwalam winy bo dopoki to kogos bawi to czemu nie. Co nie znaczy, ze masz robic jak inni chca.
    Czyli jeśli zasady pojawiły się w trakcie i nikt ich nie oprotestował to znaczy, że domyślnie wszyscy przyjęli?
    Nie bardzo umiem jednak odnieść się do twojego ostatniego zdania, bo tu przecież się robi i pisze co chce. I wielokrotnie to podkreślano. W dodatku dobrowolnie. Przynajmniej takie jest założenie.

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Czyli jeśli zasady pojawiły się w trakcie i nikt ich nie oprotestował to znaczy, że domyślnie wszyscy przyjęli?
    Nie bardzo umiem jednak odnieść się do twojego ostatniego zdania, bo tu przecież się robi i pisze co chce. I wielokrotnie to podkreślano. W dodatku dobrowolnie. Przynajmniej takie jest założenie.
    Kometa. ale jakie zasady? Wymień kilka..

SolarPolar lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Nie, brak Wam tolerancji. O to chyba Bozi chodzilo. Mow jak chcesz ale daj innym mowic jak chca - a bledy poprawiaj swoja droga.
    Ja nikomu nie zabraniam. A mówcie sobie nawet "włanczać". Nic mi do tego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 21:44

Simba, anulka1978, krycha.stara lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a kto to my i wy? Pytania to była zabawa...wymyślona przez dziewczyny - zasady tutaj są tylko takie, jakie stworzą admini - resztę kreuje grupa....szkoda, że nie wiesz co robić..;) :)
    Ty Bozia nic śmiechowego widzę nie odnajdujesz w moim poście. No to trudno ;-)

moremi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale dlaczego nie trzeba używać? Bo Tobie się to nie podoba? Czy ja CI mówię - że naprawdę nie trzeba używać wyrazu zarodek? Powiedziałam tylko, że niech każda nazywa to swoje szczęście jak jej pasuje - dlaczego narzucacie innym co trzeba używać - a co nie??? Dość długo to znosiłam bez komentarza tu, ale w pewnym momencie uznałam, że to przesada i wyraziłam swoje zdanie. Nie napisałam też, że brak Wam czułości - tylko, że dla mnie określenie zarodek nie niesie w sobie żadnych emocji :). Trochę tolerancji dla innych.....
    Czy ja naprawdę ci cos narzucam? Pfffff
    Wyrazilam swoje zdanie, ze mnie to smieszy i tyle.
    Kolejny raz czytasz bez zrozumienia i tyle.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • sandra80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:34

moremi, pierwiastka, Sabina, Dziobak, SolarPolar, ivf-ivf, ComeToMeBaby, caffe, BISCA, Magda*, Berenika, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja nikomu nie zabraniam. A mówcie sobie nawet "włanczać". Nic mi do tego.
    Dziękujemy :)

SolarPolar, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny toż nikt tu do niczego nie zmuszał, pytania dla beki, odpowiedzi dla beki, tyle, znudziły się to nie ma, tyle, po co doprawiać ideologię?

moremi, pierwiastka, SolarPolar, Reni, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, krycha.stara, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kometa. ale jakie zasady? Wymień kilka..
    Odnoszę się cały czas do podstawowego przedmiotu naszej dyskusji, tj. zastrzeganiu niepierdzioszkowania. Solar napisała o zasadach przyjmowania nowych zestawem pytań.

moremi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 13122 13123 13124 13125 13126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ