35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Nie, brak Wam tolerancji. O to chyba Bozi chodzilo. Mow jak chcesz ale daj innym mowic jak chca - a bledy poprawiaj swoja droga.
hahahaha
Mimbla, Aasiula, sandra80, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hmmm. Przepraszam bardzo, ale odkąd jestem na tym wątku to tu się każdej nowej przedstawiało zestaw startowy i uprzedzało, że tu się nie pierdzioszkuje. Czy w międzyczasie coś się komuś odwidziało i chciałby sobie popierdzioszkować, jak jedna kobieta drugiej kobiecie??? Bo ja nie wiem co robić, no nikt mi nie powiedział, że zasady mogą ulec zmianie w trakcie użytkowania. Jaki jest czas na rozwiązanie z wami umowy?
hahahaha
Bozia3, Iwone, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:To nie byl moj zestaw pytan - nie ja go wymyslilam i nie ja zadawalam pytania - osobiscie nie lubilam tego. Byc moze byla dyskusja o przynaleznosci cyckowej ale to juz wsrod stalych a nie nowych forumowiczek z moim udzialem. Prosze sie mnie o to nie czepiac - sprawczyniami tego zestawu, jesli mnie pamiec nie mysli, to Reni, Bursztyn i Ewka.
Jak wchodzisz na jakieś forum i zapoznają cię z zasadami panującymi na nim to zostajesz jeśli się na nie zgadzasz / akceptujesz / podzielasz.
Czyli... bunt mamy?moremi lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hehehe, czyli teraz szukamy winnych?
Jak wchodzisz na jakieś forum i zapoznają cię z zasadami panującymi na nim to zostajesz jeśli się na nie zgadzasz / akceptujesz / podzielasz.
Czyli... bunt mamy?Bozia3, Iwone, caffe, krycha.stara, Berenika, Misiabella lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale ja nikomu nie mówiłam "zarodek". Chyba że opowiadałam historię medyczną.
Równie czule można mówić, że się jest w ciąży, że się dziecka spodziewa i naprawdę nie trzeba używać "fasolki" czy "groszka". Naprawdę uważasz, że brak nam czułości, bo nie fasolkujemy?. Trochę tolerancji dla innych.....
Iwone, caffe, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:A ja nie rozumiem jak można w jednym zdaniu napisać że coś drażni, a potem że się to akceptuje...
Ale to tylko tak na marginesie.SolarPolar, Iwone, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hmmm. Przepraszam bardzo, ale odkąd jestem na tym wątku to tu się każdej nowej przedstawiało zestaw startowy i uprzedzało, że tu się nie pierdzioszkuje. Czy w międzyczasie coś się komuś odwidziało i chciałby sobie popierdzioszkować, jak jedna kobieta drugiej kobiecie??? Bo ja nie wiem co robić, no nikt mi nie powiedział, że zasady mogą ulec zmianie w trakcie użytkowania. Jaki jest czas na rozwiązanie z wami umowy?
hahahaha
caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak tu wchodzilam w styczniu 2013 ( podczytywalam od listopada 2012) oprocz przedstawienia sie nie bylo zasad dot. Przyjecia do zacnego grona. Nie zwalam winy bo dopoki to kogos bawi to czemu nie. Co nie znaczy, ze masz robic jak inni chca.
Nie bardzo umiem jednak odnieść się do twojego ostatniego zdania, bo tu przecież się robi i pisze co chce. I wielokrotnie to podkreślano. W dodatku dobrowolnie. Przynajmniej takie jest założenie. -
ComeToMeBaby wrote:Czyli jeśli zasady pojawiły się w trakcie i nikt ich nie oprotestował to znaczy, że domyślnie wszyscy przyjęli?
Nie bardzo umiem jednak odnieść się do twojego ostatniego zdania, bo tu przecież się robi i pisze co chce. I wielokrotnie to podkreślano. W dodatku dobrowolnie. Przynajmniej takie jest założenie.SolarPolar lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie, brak Wam tolerancji. O to chyba Bozi chodzilo. Mow jak chcesz ale daj innym mowic jak chca - a bledy poprawiaj swoja droga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 21:44
Simba, anulka1978, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:a kto to my i wy? Pytania to była zabawa...wymyślona przez dziewczyny - zasady tutaj są tylko takie, jakie stworzą admini - resztę kreuje grupa....szkoda, że nie wiesz co robić..
moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale dlaczego nie trzeba używać? Bo Tobie się to nie podoba? Czy ja CI mówię - że naprawdę nie trzeba używać wyrazu zarodek? Powiedziałam tylko, że niech każda nazywa to swoje szczęście jak jej pasuje - dlaczego narzucacie innym co trzeba używać - a co nie??? Dość długo to znosiłam bez komentarza tu, ale w pewnym momencie uznałam, że to przesada i wyraziłam swoje zdanie. Nie napisałam też, że brak Wam czułości - tylko, że dla mnie określenie zarodek nie niesie w sobie żadnych emocji
. Trochę tolerancji dla innych.....
Wyrazilam swoje zdanie, ze mnie to smieszy i tyle.
Kolejny raz czytasz bez zrozumienia i tyle.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:34
moremi, pierwiastka, Sabina, Dziobak, SolarPolar, ivf-ivf, ComeToMeBaby, caffe, BISCA, Magda*, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
dziewczyny toż nikt tu do niczego nie zmuszał, pytania dla beki, odpowiedzi dla beki, tyle, znudziły się to nie ma, tyle, po co doprawiać ideologię?
moremi, pierwiastka, SolarPolar, Reni, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, krycha.stara, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kometa. ale jakie zasady? Wymień kilka..
moremi lubi tę wiadomość