X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Egzamin praktyczny mojego syna zaliczony na 100% :)
    Brawo!

Iwone lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Egzamin praktyczny mojego syna zaliczony na 100% :)
    zdolniacha ;)
    gratki

Iwone lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba czy mi się wydaje czy Ty w pracy jesteś????!
    I nie masz czasu na oVU?????
    Jestem przepraszam.
    Strasznie mnie zmartwila wiesc o Waciku, oraz moim Pawelku Supermanie - tez jest w szpitalu :(

Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co nie zmienia faktu, ze z calych sil staram sie byc dobrej mysli i wierze ze wszystko bedzie dobrze. PO PROSTU BEDZIE I JUZ!!!!

Sabina, pierwiastka, moremi, Dziobak, efcia, malgos741, krycha.stara, Kisiel, beates, Mega, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    gratulacje

od 2011 strony jest 2014 rok
    w poiższym linku zmieniasz tylko końcowy numer

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,2011.html

anna maria, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ale Ci to szybko poszlo a umnie sie dzisiaj zaczal 8 tydz.Twoj synek jest rowne 10 tyg,starszy od mojej albo mojego dzidziusa:-)

Anna zobacz co znalazłam O.o
    dzidziusia?? O.o

Sabina, moremi, efcia, malgos741, kapturnica, anna maria, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Anna zobacz co znalazłam O.o
    dzidziusia?? O.o
    Co się czepiasz? Ja Pusurkowi (Psurkowi) napisałam, że gratuluję fasolinki. Kumasz? ja! Fasolinki!

Reni, Dziobak, Sabina, efcia, malgos741, kapturnica, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mimbla, Kisiel, Mega, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaaha nie czepiam się, ale mnie to bawi

malgos741, moremi, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co jest złego w dzidziusiu i fasolince na etapie zarodka czy noworodka? Czy to już trochę nie jest przegięcie z tym zdrabnianiem? Ja rozumiem dziubdziać o większym dziecku - ale naprawdę tak bardzo Was razi fasolka czy dzidziuś??
    Mnie to zupełnie nie przeszkadza szczerze mówiąc....

Iwone, pierwiastka, caffe, *aga*, krycha.stara, gosia7122, Magda*, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Co się czepiasz? Ja Pusurkowi (Psurkowi) napisałam, że gratuluję fasolinki. Kumasz? ja! Fasolinki!
    To niemozliwe. Pomroczylo cie jak nic.. Poka tego posta bajdełej ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:05

krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale co jest złego w dzidziusiu i fasolince na etapie zarodka czy noworodka? Czy to już trochę nie jest przegięcie z tym zdrabnianiem? Ja rozumiem dziubdziać o większym dziecku - ale naprawdę tak bardzo Was razi fasolka czy dzidziuś??

a mnie bardzo śmieszy jak dorosła kobieta pisze, że stara się o swoją fasolkę
    internety od dawna z tego walą
    i dzidziuś - do małego dziecka można mówić np mama będzie miała dzidziusia
    u dorosłych kobiet mi to nie leży

w każdym markecie jest dział ogrodniczy, ostatnio nawet w biedronce były nasiona

moremi, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Bozia Ty zawsze pod prąd :-P

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Bozia Ty zawsze pod prąd :-P
    no nie, że pod prąd...ale nadgorliwość gorsza od faszyzmu...
    Wiele razy do swoich malutkich dzieci mówiłam zdrobniale i nie rozumiem osobiście co w tym złego...na zarodek też mówiłam fasolka...lepsze do dla mnie określenie, niż "człowiek", nawet, jak się internety nabijają....Powinnam chyba mieć grobowo poważną minę i zwracać się do dziecka: Kajetanie - podaj matce pantofle....ja tam wolę do niego mówić synku...:)

Rozumiem też inne stanowiska - ale żeby od razu ścigać wszystkich za odmienność...to już lekka przesada

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:19

caffe, sandra80, *aga*, krycha.stara, efcia, Magda*, beates, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no nie, że pod prąd...ale nadgorliwość gorsza od faszyzmu...
    Wiele razy do swoich malutkich dzieci mówiłam zdrobniale i nie rozumiem osobiście co w tym złego...na zarodek też mówiłam fasolka...lepsze do dla mnie określenie, niż "człowiek", nawet, jak się internety nabijają....Powinnam chyba mieć grobowo poważną minę i zwracać się do dziecka: Kajetanie - podaj matce pantofle....ja tam wolę do niego mówić synku...:)

Rozumiem też inne stanowiska - ale żeby od razu ścigać wszystkich za odmienność...to już lekka przesada
    Ja niedawno podobnie się wypowiedziałam w tej sprawie.

Jestem ciekawa, co było przyczyną tak nagłego zaprzestania pierdzioszkowania przez niektóre z Was? :)

Bozia3, *aga*, krycha.stara, Iwone, efcia, Magda*, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ale jest roznica miedzy synku a fasolinka ;-)
    Ja tez nigdy nie staralam sie o fasolke, zawsze o dziecko ;-)

sandra80, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bozia, ale jest roznica miedzy synku a fasolinka ;-)
    Ja tez nigdy nie staralam sie o fasolke, zawsze o dziecko ;-)
    ja się też starałam o dziecko - ale na początku miałam w sobie fasolkę, a po urodzeniu miałam słodkiego bobasa...:) No i co zrobisz- nic nie zrobisz....:)

Iwone, Magda* lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• *aga* Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam miałam swoją fasolkę, nuńka , skarba czy robaczka ;-)

Do tej pory zdarzy mi się pieszczotliwie zawołać....per mężu do ślubnego też się nie zwracam, aaa jak już będę w ciąży to też będzie kolejna fasolka i na świecie przywitam ją słowami "witaj skarbie " zamiast witamy nowego podatnika.
    Myślę że to sprawa indywidualna :-)

Bozia3, pierwiastka, Iwone, efcia, Magda*, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja się też starałam o dziecko - ale na początku miałam w sobie fasolkę, a po urodzeniu miałam słodkiego bobasa...:) No i co zrobisz- nic nie zrobisz....:)
    Cud! Prawdziwy cud!! ;-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - mam nadzieję, że nie będę smęcić jak Kometa przez kilka miesięcy...ale zaczynam myśleć o kiecce do ślubu - bo to jeszcze ponad rok czasu, ale ja muszę znaleść się w odpowiednim rozmiarze :) Zamarzyła mi się długa sukienka - ale nie typowa kościelna - tylko wieczorowa - najchętniej w kolorze złota albo pudrowego różu (z dedykacją dla Dziobaka..;). Myślicie - że nie jestem za stara na takie akcje - że długa kiecka? Bo się waham trochę...

taka mi się podoba: ona w opisie wyszczupla...podobno hehe :)

http://allegro.pl/alladies-suknia-wieczorowa-bal-wesele-ay7336-r-38-i5491425167.html

krycha.stara, Dziobak, pierwiastka, efcia, caffe, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    A ja tam miałam swoją fasolkę, nuńka , skarba czy robaczka ;-)

Do tej pory zdarzy mi się pieszczotliwie zawołać....per mężu do ślubnego też się nie zwracam, aaa jak już będę w ciąży to też będzie kolejna fasolka i na świecie przywitam ją słowami "witaj skarbie " zamiast witamy nowego podatnika.
    Myślę że to sprawa indywidualna :-)
    Aga, no bez jaj, nie mowimy o okresleniach malego dziecka, tylko o mowie doroslych kobiet, ktore mowiac fasolinka i dzidziulinka o potencjalnym potomku sa nieco... zabawne? ;-)
    Nie mowimy tu o slowach skarbie czy synku, tylko nasionkach i fasolkach rodem z OBI ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

‹‹ 13116 13117 13118 13119 13120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ