35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:W klinikach sprzedaja pakiety 3 proby za podobna cene. Ogólnie drogo jak cholera.
Nic nie wymysle juz. Musze brac dupe w samolot i sie na szkielku migdalic czy tez mAgdalic w innym kraju.
W Danii maja przystepne ceny, a co mi sie podoba mozna procedure zaczac pod okiem swojego, miejscowego gina i wysylac im relacje on line. W odpowiednim dniu jechac na punkcje i transfer. Mozna by to zalatwic jedna trzy lub czterodniowa wizyta.
Myśle..pinda889, Sabina, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kontrola. To ona, nie on
Gosia, a jak córka? Znalazłyście onkologa?
Mysza, zdrowia Wojtkowi.
z tym onkologiem to zamieszanie ,czekałam tydzień do lekarza pierwszego kontaktu na wizytę i dał mi złe skierowanie,musi być do chirurga onkologa a nie do onkologa jak dostałam.Ja nie znam lekarzy w moim mieście a córka chce do Bydgoszczy bo tam się leczyła.Znajomy chciał mi zarejestrować ale to skierowanie poprawić trzeba .Teraz martwię się tą tarczycą . -
gosia7122 wrote:z tym onkologiem to zamieszanie ,czekałam tydzień do lekarza pierwszego kontaktu na wizytę i dał mi złe skierowanie,musi być do chirurga onkologa a nie do onkologa jak dostałam.Ja nie znam lekarzy w moim mieście a córka chce do Bydgoszczy bo tam się leczyła.Znajomy chciał mi zarejestrować ale to skierowanie poprawić trzeba .Teraz martwię się tą tarczycą .-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To faktycznie zamieszanie. I cały tydzień do rodzinnego? Jaja jakieś. Może zmieńcie tego lekarza poz.
mam 2 minuty do przychodni to nie warto zmieniać w sezonie grypowym długo się czeka( mieszkam na dużym osiedlu) Do pediatry łatwiej.Dobrze że tylko kontrola jak corka miała jechać na badania do szpitala to lekarka załatwiła że na drugi dzień miała przyjęcie.
a Ty już byłaś ze pieprzykiem swoim?Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Wojtkowi coś w płucach gra. Dostał antybiotyk i 2 leki do inhalacji. Robiliśmy też rtg. Jutro wynik. Kaszle go strasznie.
Ja rano też się obudziłam z bólem głowy, zatkanym nosem i kaszle mnie jak starego gruźlika.
Na dodatek jutro mam kontrolę u onkologa w Gliwicach. To jakieś 80km ode mnie, nie wiem jak dojadę.
Generalnie chujnia z grzybnią. -
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Wojtkowi coś w płucach gra. Dostał antybiotyk i 2 leki do inhalacji. Robiliśmy też rtg. Jutro wynik. Kaszle go strasznie.
Ja rano też się obudziłam z bólem głowy, zatkanym nosem i kaszle mnie jak starego gruźlika.
Na dodatek jutro mam kontrolę u onkologa w Gliwicach. To jakieś 80km ode mnie, nie wiem jak dojadę.
Generalnie chujnia z grzybnią.BISCA, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:mam 2 minuty do przychodni to nie warto zmieniać w sezonie grypowym długo się czeka( mieszkam na dużym osiedlu) Do pediatry łatwiej.Dobrze że tylko kontrola jak corka miała jechać na badania do szpitala to lekarka załatwiła że na drugi dzień miała przyjęcie.
a Ty już byłaś ze pieprzykiem swoim?
nie miłam kiedy się zarejestrować do onkologa. teraz szukam jeszcze dla Ignacego poradni, bo ma skierowanie do chirurga, neurologa i poradni rehabilitacyjnej na konsultacje. może jutro podejdę.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Mimbla, bardzo, bardzo sie ciesze z podjetych przez Ciebie krokow.
Jak wszyscy wiedza, czekanie to moj koszmar, wiec kazda konkretna akcja w kierunku ciazy mnie cieszy
Magdala, tez juz sie chyba zacznie dziac ?
Super !malgos741, Sabina, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość