35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni, ja w sumie już "zaczęłam" no bo już 9 ampułek Gonapeptylu wbiłam (zostało jeszcze 5)
jutro mam wizytę w klinice i wiem że dojdzie na dniach Puregon -jak tylko dostanę @...
Idę na tzw długim protokole.
Coś mam zaburzenia snu tzn budzę się ok. 3-4 nad ranem i nie mogę zasnąć do ok. 6.00, potem zasypiam na nowo i ... budzę się dopiero przed 9.00, półprzytomna. Poza tym wszystko ok.
No a co do wątku, to powiem Wam, że ja się zawsze 2 razy zastanowię co napiszę, bo niestety mam od początku swojej tutejszej egzystencji świadomość że jest tu ktoś niezrównoważony, kto podczytuje a wcale niekoniecznie mi tak dobrze życzy.
Reni, Sabina, macduska, BISCA, ivf-ivf, Simba, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Magdala, Aasiula, beates, krycha.stara, gosia7122, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wacia to od seksu ten kolek ☺ Tez tak mam.
Bylam dzis u rodzinnego po skierowanie.
Serca nie mialam tak klamac o tych poronieniach. Ale i tak dostalam do profesor do ktorej chce sie udac.
Musze czekac na list z kliniki.
Owu jeszcze u mnie nie bylo. Jestem na malej dawce clo. Nie czulam specjalnego bolu. Taki jak zawsze.
Przewiduje test za ok 2 tyg. Bede mogla sprecyzowac jak potwierdze owu.
No dzien dobry oczywiscie.macduska, Sabina, Lucky, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Witam sie w koncu i ja...
dzieki za pamiec i zyczenia
probuje nadrabiac, jak sie uda to albo padam i juz jasno nie mysle albo wlasnie zastanawiam sie jak Mimbla czy aby pisac...
a wlasnie Mimbla- nie kumam jak to jest z tyym dlugim- jest miedzy gonapeptylem a stymulka @- kurcze ja nie mialam......znaczy przerwy tylko jednym ciagiem.....hm....
a co jeszcze- zdaje sie ze wczoraj byl ujowy poniedzialek- zdaje sie ze wygralam- poronienie we wlasne urodziny- mam nadzieje ze nikt nie bedzie mnie przebijal....
Dusia &&- ja wlasnie pomyslalam w czasie szpitanej tulaczki ze moze akurat
Gosia &&-za pomyslne wynikimacduska, Sabina, Lucky, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, Aasiula, Magda*, gosia7122, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Wacia to od seksu ten kolek ☺ Tez tak mam.
Bylam dzis u rodzinnego po skierowanie.
Serca nie mialam tak klamac o tych poronieniach. Ale i tak dostalam do profesor do ktorej chce sie udac.
Musze czekac na list z kliniki.
Owu jeszcze u mnie nie bylo. Jestem na malej dawce clo. Nie czulam specjalnego bolu. Taki jak zawsze.
Przewiduje test za ok 2 tyg. Bede mogla sprecyzowac jak potwierdze owu.
No dzien dobry oczywiscie.
Magdala aż tak ostro nie było.
Fajnie że udało Ci się z tą konsultacją. Będziemy testować gdzieś w tym samym czasie.Lucky, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Też bym tak zrobiła
Lucky a dziedzic jak będzie miał na imię?
mnie się podoba Leonard albo Leon, M się upiera przy Oskarze, ale jakoś mnie to imię nie kręci, wydaje mi się że mało zdrobnień ma
wizytę mam w przyszłym tygodniu i chyba poproszę gin o skierowanie do szpitalaSabina, Simba, moremi, efcia, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla....ja po pięciu latach starań to serio mam tylko najszczersze życzenia dla wszystkich starających się
wiem jak boli każdy dzień!
za kazdym razem gdy tu wchodzę cofam się w te lata pełne wahań nastroju i nadziei budzącej się niezmiennie co miesiąc
jestem z Wami!
Macduska, to kurcze już po owu jesteśa może jakieś jajo nie pękło i się otorbia? no nie wiem, skontrolowałabym to
wiem jak może boleć
buziaki i pozytywnego testu!macduska, moremi, Iwone, efcia, Magdala, beates, Mimbla, Magda*, Berenika lubią tę wiadomość
-
i tak w ogole nie wiem kiedy nastepny termin- bo mialo pojsc tak szybko-a tu na przemian troche nadziei i sprowadzenie na ziemie...
u mojego tut. gina okazalo sie ze jeszcze 10 dni temu byly 2 pecherzyki- tylko 1 sporo mniejszy..
i ten 1 ladniejszy wg jego pomiarow mniejszy od pomiarow klinikowych- ale za to beta urosla....
agin - nieppprawny optymista- wydzwanial caly dzien(bylam w pracy)- mowie mu ze sprawa rozwiazala sie sama- a on mi kazal przyjsc- przynajmniej jasnosc- zarodkow juz niet ale jeszce duzo tkanek- wiec to potrwa zanim sie oczyszcze- niby dostalam cos na obkurczanie macicy- ale mam czekac na bete kontrolna jeszcze
takze moze kolo 20.02 do kliniki i moze marzec crio
no i non stop sie zastanawiam jakie badania jeszcze moge zrobic... jakies pomysly?gretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:Reni suwak pierwsza klasa!!!!
nigdy nie miałam
pamiętam jak Caffe sobie zieloną kropkę postawiła i zaszła
może to tak działaa nie jakieś seksy
gretka, Lucky, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Sabina, efcia, Bozia3, ivf-ivf, Aasiula, krycha.stara, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny