X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, ja w sumie już "zaczęłam" no bo już 9 ampułek Gonapeptylu wbiłam (zostało jeszcze 5)
    jutro mam wizytę w klinice i wiem że dojdzie na dniach Puregon -jak tylko dostanę @...
    Idę na tzw długim protokole.
    Coś mam zaburzenia snu tzn budzę się ok. 3-4 nad ranem i nie mogę zasnąć do ok. 6.00, potem zasypiam na nowo i ... budzę się dopiero przed 9.00, półprzytomna :/. Poza tym wszystko ok.

No a co do wątku, to powiem Wam, że ja się zawsze 2 razy zastanowię co napiszę, bo niestety mam od początku swojej tutejszej egzystencji świadomość że jest tu ktoś niezrównoważony, kto podczytuje a wcale niekoniecznie mi tak dobrze życzy ;-).

Reni, Sabina, macduska, BISCA, ivf-ivf, Simba, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Magdala, Aasiula, beates, krycha.stara, gosia7122, Mega, Berenika lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, idź do szpitala. Będziesz się czuła bezpieczniej.

Sabina, BISCA, Lucky, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Lucky, idź do szpitala. Będziesz się czuła bezpieczniej.
    Też bym tak zrobiła :)

Lucky a dziedzic jak będzie miał na imię? :)

macduska, Lucky, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ile można czekać? weź sie no!

Nie wiem. Moja cierpliwosc sie dawno skonczyla :P

Reni, Sabina, Lucky, Mimbla, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia to od seksu ten kolek ☺ Tez tak mam. ;-)

Bylam dzis u rodzinnego po skierowanie.
    Serca nie mialam tak klamac o tych poronieniach. Ale i tak dostalam do profesor do ktorej chce sie udac.
    Musze czekac na list z kliniki.
    Owu jeszcze u mnie nie bylo. Jestem na malej dawce clo. Nie czulam specjalnego bolu. Taki jak zawsze.
    Przewiduje test za ok 2 tyg. Bede mogla sprecyzowac jak potwierdze owu.

No dzien dobry oczywiscie.

macduska, Sabina, Lucky, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla odnośnie podczytujących. Ja osobiście mam to w nosie.
    Niech sobie życzą czego chcą.

Sabina, Lucky, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, Bozia3, moremi, efcia, Mega, Berenika lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w koncu i ja...
    dzieki za pamiec i zyczenia :-)
    probuje nadrabiac, jak sie uda to albo padam i juz jasno nie mysle albo wlasnie zastanawiam sie jak Mimbla czy aby pisac...
    a wlasnie Mimbla- nie kumam jak to jest z tyym dlugim- jest miedzy gonapeptylem a stymulka @- kurcze ja nie mialam......znaczy przerwy tylko jednym ciagiem.....hm....

a co jeszcze- zdaje sie ze wczoraj byl ujowy poniedzialek- zdaje sie ze wygralam- poronienie we wlasne urodziny- mam nadzieje ze nikt nie bedzie mnie przebijal....

Dusia &&- ja wlasnie pomyslalam w czasie szpitanej tulaczki ze moze akurat ;-)
    Gosia &&-za pomyslne wyniki

macduska, Sabina, Lucky, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, Aasiula, Magda*, gosia7122, Mega, Berenika lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Wacia to od seksu ten kolek ☺ Tez tak mam. ;-)

Bylam dzis u rodzinnego po skierowanie.
    Serca nie mialam tak klamac o tych poronieniach. Ale i tak dostalam do profesor do ktorej chce sie udac.
    Musze czekac na list z kliniki.
    Owu jeszcze u mnie nie bylo. Jestem na malej dawce clo. Nie czulam specjalnego bolu. Taki jak zawsze.
    Przewiduje test za ok 2 tyg. Bede mogla sprecyzowac jak potwierdze owu.

No dzien dobry oczywiscie.

Magdala aż tak ostro nie było.

Fajnie że udało Ci się z tą konsultacją. Będziemy testować gdzieś w tym samym czasie. :-)

Lucky, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka Ty wiesz. <3

gretka lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Też bym tak zrobiła :)

Lucky a dziedzic jak będzie miał na imię? :)

mnie się podoba Leonard albo Leon, M się upiera przy Oskarze, ale jakoś mnie to imię nie kręci, wydaje mi się że mało zdrobnień ma

wizytę mam w przyszłym tygodniu i chyba poproszę gin o skierowanie do szpitala

Sabina, Simba, moremi, efcia, Berenika lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka <3

gretka, Lucky lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    gdzie się włóczyłaś do tej pory?
    Spoznilam sie dzisiaj do pracy, bo twixy pol nocy jeczaly po szczepieniach i musialam dospac pol godziny.

Lucky, BISCA, Bozia3, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla....ja po pięciu latach starań to serio mam tylko najszczersze życzenia dla wszystkich starających się
    wiem jak boli każdy dzień!
    za kazdym razem gdy tu wchodzę cofam się w te lata pełne wahań nastroju i nadziei budzącej się niezmiennie co miesiąc
    jestem z Wami!

Macduska, to kurcze już po owu jesteś :( a może jakieś jajo nie pękło i się otorbia? no nie wiem, skontrolowałabym to
    wiem jak może boleć
    buziaki i pozytywnego testu!

macduska, moremi, Iwone, efcia, Magdala, beates, Mimbla, Magda*, Berenika lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak w ogole nie wiem kiedy nastepny termin- bo mialo pojsc tak szybko-a tu na przemian troche nadziei i sprowadzenie na ziemie...
    u mojego tut. gina okazalo sie ze jeszcze 10 dni temu byly 2 pecherzyki- tylko 1 sporo mniejszy..
    i ten 1 ladniejszy wg jego pomiarow mniejszy od pomiarow klinikowych- ale za to beta urosla....
    agin - nieppprawny optymista- wydzwanial caly dzien(bylam w pracy)- mowie mu ze sprawa rozwiazala sie sama- a on mi kazal przyjsc- przynajmniej jasnosc- zarodkow juz niet ale jeszce duzo tkanek- wiec to potrwa zanim sie oczyszcze- niby dostalam cos na obkurczanie macicy- ale mam czekac na bete kontrolna jeszcze
    takze moze kolo 20.02 do kliniki i moze marzec crio

no i non stop sie zastanawiam jakie badania jeszcze moge zrobic... jakies pomysly?

gretka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Spoznilam sie dzisiaj do pracy, bo twixy pol nocy jeczaly po szczepieniach i musialam dospac pol godziny.

to się dzwoni, informuje,a nie tak o!

BISCA lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doberek

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni suwak pierwsza klasa!!!!

Reni, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

gretka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka Ty masz jednak nasrane we łbie

ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Iwone, Sabina, efcia, ivf-ivf, Aasiula, Mimbla, gosia7122, Mega, Berenika lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Reni suwak pierwsza klasa!!!!

nigdy nie miałam :-)

pamiętam jak Caffe sobie zieloną kropkę postawiła i zaszła
    może to tak działa ;-) a nie jakieś seksy

gretka, Lucky, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Sabina, efcia, Bozia3, ivf-ivf, Aasiula, krycha.stara, Mega, Berenika lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewka Ty masz jednak nasrane we łbie
    cos sie naszej pani nie podoba?

‹‹ 13180 13181 13182 13183 13184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ