35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wielebna wrote:cos sie naszej pani nie podoba?
następnym razem ogól się dokładnie, bo chyba pod nosem masz jakieś cośSolarPolar, kapturnica, moremi, sandra80, ivf-ivf, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:mnie się podoba Leonard albo Leon, M się upiera przy Oskarze, ale jakoś mnie to imię nie kręci, wydaje mi się że mało zdrobnień ma
może byc oficjalnie Leonard
Oskar tez jest spokozdrobnienie chyba jedno tylko? Oskarek? ale dla Leona tez niewiele więcej... Leoś, Leonek... choć do mnie przemawia w zasadzie tylko wersja Leon
Simba, moremi, efcia, sandra80, Lucky lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Witam sie w koncu i ja...
dzieki za pamiec i zyczenia
probuje nadrabiac, jak sie uda to albo padam i juz jasno nie mysle albo wlasnie zastanawiam sie jak Mimbla czy aby pisac...
a wlasnie Mimbla- nie kumam jak to jest z tyym dlugim- jest miedzy gonapeptylem a stymulka @- kurcze ja nie mialam......znaczy przerwy tylko jednym ciagiem.....hm....
Są dwie opcje na długim protokole. Nie chcę zanudzać niezainteresowanych, ale powiem Ci tylko że ja teraz wbijam Gonapeptyl od 22 dc. Dostałam 14 amp.
Od 2-3 dc już wiem, że dojdzie Puregon. Mam nadzieję że nim się nie będę szprycować długo. Boję się hiperki jak ..jasna cho.
Reni, ComeToMeBaby, gretka, moremi, BISCA, Aasiula, Lucky lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Kochana u nas właśnie z męskich imion Leon wygrał
może byc oficjalnie Leonard
Oskar tez jest spokozdrobnienie chyba jedno tylko? Oskarek? ale dla Leona tez niewiele więcej... Leoś, Leonek... choć do mnie przemawia w zasadzie tylko wersja Leon
anulka1978, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Gretka
tak mi przykro
nie bardzo wiem jakie miałaś już badania porobione i jakie można by wobec tego zrobić nowe.
P/C p kardiolipinie IgG i Igm ujemne
mutacji nie mam
kariotypow tez- tylko sie zastanawiam czy teraz czy po mrozakach robic?gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny