35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie ma żartów?
nie macie wizyt u ginów? coś nic się nie dzieje
Mimbla kiedy zaczynasz?
Kometa
Małgoś
Biska
Gretka
i reszta co dalej?Sabina, Jastra, Mimbla, BISCA, gretka, moremi, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczyny nie ma żartów?
Mimbla kiedy zaczynasz?
Kometa
Małgoś
Biska
Gretka
i reszta co dalej?Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyJa mam samowolną przerwę w lutym, bo jak zacznę antybiotyk, to juz na sauny i baseny nie będę mogła chodzić (zakaz gina), bo wystarczy raz pechowo i od nowa może mnie dopaść ta bakteria.
Więc w lutym się będziemy grzać w saunach a od marca antybiotyk (3 tygodnie), później sprawdzenie czy bakterii nie ma i do gina.
Także ten...najwcześniej kwiecień by wychodziłoComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Bozia3, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla kiedy zaczynasz?
Kometa
Małgoś
Biska
Gretka
i reszta co dalej?
Wizyta zbednaSabina, ComeToMeBaby, Jastra, Reni, Mimbla, BISCA, gretka, moremi, Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dziewczyny nie ma żartów?
Mimbla kiedy zaczynasz?
Kometa
Małgoś
Biska
Gretka
i reszta co dalej?
No dobra. W międzyczasie pobytu Młodego w klinice dopadłam swojego gina. Wyprodukowałam dwa pęcherzyki na prawym jajniku, pęcherzyki pękły, jajowód drożny, bzyki były. Także ten...
Wiem, ze to może głupio wygladać. Tu choroba dziecka a my się ..., ale jak to mówią, psy szczekają a karawana idzie dalej.Aasiula, Sabina, Jastra, ComeToMeBaby, Reni, Mimbla, kapturnica, BISCA, gretka, SolarPolar, Bozia3, moremi, sandra80, Iwone, Elfik, efcia, beates, gosia7122, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:No dobra. W międzyczasie pobytu Młodego w klinice dopadłam swojego gina. Wyprodukowałam dwa pęcherzyki na prawym jajniku, pęcherzyki pękły, jajowód drożny, bzyki były. Także ten...
Wiem, ze to może głupio wygladać. Tu choroba dziecka a my się ..., ale jak to mówią, psy szczekają a karawana idzie dalej.
Mocno ci kibicuje
macduska, Sabina, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla kiedy zaczynasz?
Kometa
Małgoś
Biska
Gretka
i reszta co dalej?
czekam. a potem dostanę termin od dr.
na razie teoretycznie w sobotę wizyta na usg, ale jeszcze się na nią nie umówiłam, bo u nas ciężko kogoś dorwać w sobotę. chyba się przejadę do tej naszej regionalnej dziwnej kliniki...Sabina, Jastra, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia i moze taka odskocznia pozwoli Wam wyprodukowac kolejnego dzieciora forumowego.Wiesz co mam na mysli mam nadzieje
Wiem.
To wszystko jest takie pokręcone...
Sabina, kapturnica, Bozia3, moremi, efcia, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI od razu pytanie do szanownego konsylium.
Czy mozliwe jest przestymulowanie jajników po clo? Czytam w necie, że głównie po gonadotropinach się zdarza, podczas stymulacji do ifv.
Strasznie mnie boli od wczoraj brzuch i kość krzyżowa mam kłopoty z chodzeniem i siadaniem. Czuję się jakby mnie ktoś na jakiś kołek nadział. -
macduska wrote:I od razu pytanie do szanownego konsylium.
Czy mozliwe jest przestymulowanie jajników po clo? Czytam w necie, że głównie po gonadotropinach się zdarza, podczas stymulacji do ifv.
Strasznie mnie boli od wczoraj brzuch i kość krzyżowa mam kłopoty z chodzeniem i siadaniem. Czuję się jakby mnie ktoś na jakiś kołek nadział.
można, dlatego zalecają monitoring
ja po clo czułam się jakby mi miało zaraz wybuchnąć w środkuSabina, kapturnica, macduska, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Macduska, można przestymulować jajniki przez Clo, sama tak miałam, narosło dużo jaj i dwa były olbrzymie, ból miałam nieznośny, wstawanie i siadanie było koszmarem, nie pomagały przeciwbólowe, poleciałam na cito na usg, wepchnełam się dosłownie bo umierałam z bólu i powiedziałam że chyba torbiel mi pęka, okazało się że miałam w jednym jajniku 35 i 33mm, w drugim 37mm. Babka od razu dała mi zastrzyk rozkurczowy i na pęknięcie i kazała poleżeć a jak nie przejdzie to jechać na IP. Popękały... Brałam 2 x 1 tabl przez 5 dni od 3dc.
a poza tym to mam bliżej niż dalej chociaż stresuję się bardzo, bo gin mnie starszy tym łożyskiem, że to najgorsza komplikacja położnicza i mam uważać bo jak zobaczę plamkę na wkładce, to zaraz potem jest prysznic krwi i mało czasu na dojazd do szpitala. Umieram więc ze strachu gdy sobie to przypomnę i chyba poprosze o położenie do szpitala, żeby zawał nie wykończył mnie szybciej niż krwotok.
Mały podrósł, już ma ok 1900g i 42cm z nogami. przepływy super i blizna trzyma. Tylko to łożysko cholerne.
Kibicuję wam stale, tylko nie komentuję na bieżąco, bo nie nadanżam
buziaki i powodzenia kobietki!Reni, Sabina, BISCA, Simba, Bozia3, moremi, efcia, Aasiula, beates, Mimbla, gosia7122, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:można, dlatego zalecają monitoring
ja po clo czułam się jakby mi miało zaraz wybuchnąć w środku
Usg miałam. Trzy pęcherzyki. Dwa na prawym i mniejszy na lewym jajniku.
Pęcherzyki pękły w poniedziałek. Kurcze, mam nadzieję, że to tylko taka bolesna owulacja. Jeazcze mi brakuje problemów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 11:13
kapturnica, Bozia3, efcia, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość