35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na moim też wygląda jak twarz, tylko od dupy stronyReni wrote:Ewka co przedstawia Twój awatar? Bo na smarcie słabo widać
czy to zdjęcie Twojej twarzy?
Reni, *aga*, BISCA, moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wszystko z Tobom w porządku Marian będzieSabina wrote:Aha wizytę mam srode. U ginki na NFZ. Ciekawe czy cos się dowiem, u tej drigiej lekarki mam 12.02

Dziś zjadlam.śledzie. Których nie lubię i nie jem nigdy, a dziś jadłam i jak mi smakowały! Robię się nienormalna
kapturnica, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dziewczyny jakie spodnie nosilyscie w okresie przejściowym? Moja spodnie ss za ciasne (mam okropne wzdecia), do ciazowych jeszcze ze dwa miesiące
a ja nie chodzę w leginsach
ja mieściłam się w zwykłe biodrówki ,prawie do 5 miesiąca chodziłam.
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina zawsze mozesz jeszcze jakąs kiecke włozyć ☺
Ja wlasnie zaczynam się rozglądac za jakimiś ciuchami ciązowymi.
Wprawdzie jeszcze mieszcze się w swoje normalne spodnie , ale to juz kwestia tylko kilku tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:46
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Sabinka eleganckie na gumce będzie ciężko dostać bardziej jakieś sportowe lub typu haremki
. A może tak spódniczkę bo z taką wersją będzie prościej .
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyPoszukam coś bawelnianego. Pamiętam że Caffe miała fajne. Szkoda że nie noszę biodrowek, bo nie utylam tylko brzuch mi wywala i nie dopne się za nic.
O spodnicach, tunikach i getrach mi nie mówcie. Nie noszę. Mam dwie sukienki w tym jedna slubna, spódnice tez ze dwie , których i tak nie noszę
taki dziwny egzemplarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:05
beates, kapturnica, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Poszukam coś bawelnianego. Pamiętam że Caffe miała fajne. Szkoda że nie noszę biodrowek, bo nie utylam tylko brzuch mi wywala i nie dopne się za nic.
O spodnicach, tunikach i getrach mi nie mówcie. Nie noszę. Mam dwie sukienki w tym jedna slubna, spódnice tez ze dwie , których i tak nie noszę
taki dziwny egzemplarz 
Ja tez antysukienkowa jestem. A raczej byłam. Teraz zaczynam patrzeć na nie łaskawszym wzrokiem. -
Sabcia - sznureczki - gumeczki pomiedzy dziurka a guzikiem na dobry poczatek i dluga bluza by zaslonic ta konstrukcje chwilowa:-)
W c&a i h&m sa fajne spodnie np jeansy ktore na brzuchu maja regulowany pas.
nick nieaktualny, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Doła mam. Córka ma jutro biopsję ,bardzo się boję .
Macdu Ty chociaż coś wiesz a ja będę czekała w wielkiej niepewności na wyniki w piątek kontrolna wizyta u onko.
Sabina powodzenia na wizycie.
Kciukam i wspieram jak mogę. Naprawdę wiem co czujesz.
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u nas to jest tak:
Młody ma cholestazę i wrzodziejące zapalenie jelit.
Te dwa objawy często towarzyszą pierwotnemu stwardniajacemu zapaleniu dróg żółciowych.
Więc jest duże prawdopodobieństwo, że to to.
Jednocześnie ma coś dziwnego ma w okolicy pęcherzyka i dróg żółciowych. Trudne do określenia na usg. Jak zrozumiałam byc moze przez to ma cholestazę.
Moze to być też LeśniewskiCrohn, to z kolei będzie wiadomo po wynikach histpat za tydzień.
Tak więc leczymy jelita. Apetyt ma jak nigdy- to zasługa Enkortonu- narazie mnie to cieszy. Mam rozpiskę ze stopniowym wygaszanie dawki więc mam nadzieję że za bardzo nie przytyje. Tk trochę to nawet wskazane, chociaż w obliczu ogólnych prognoz nie ma to wielkiego znaczenia.
Reszty dowiem się z czasem.
Dziękuję za wsparcie. Bardzo mi pomogło.
BISCA, kapturnica, anna maria, Bozia3, Mimbla, Iwone, Aasiula, efcia, moremi, Magdala, Simba, nick nieaktualny, SolarPolar, Reni, nick nieaktualny, beates, paszczakin, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ja nie miałam własnie biodrówek, bo nie lubię teżSabina wrote:Poszukam coś bawelnianego. Pamiętam że Caffe miała fajne. Szkoda że nie noszę biodrowek, bo nie utylam tylko brzuch mi wywala i nie dopne się za nic.
taki dziwny egzemplarz 
-
nick nieaktualnyTrzymam kciukigosia7122 wrote:Doła mam. Córka ma jutro biopsję ,bardzo się boję .
Macdu Ty chociaż coś wiesz a ja będę czekała w wielkiej niepewności na wyniki w piątek kontrolna wizyta u onko.
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
Gosia bedzie dobrze ,bo inaczej byc nie moze ,ja w to wierze .Trzymam kciukigosia7122 wrote:Doła mam. Córka ma jutro biopsję ,bardzo się boję .
efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za hist-pat. Nie wiadomo co lepsze Wrzodziejące czy LC.macduska wrote:A u nas to jest tak:
Młody ma cholestazę i wrzodziejące zapalenie jelit.
Te dwa objawy często towarzyszą pierwotnemu stwardniajacemu zapaleniu dróg żółciowych.
Więc jest duże prawdopodobieństwo, że to to.
Jednocześnie ma coś dziwnego ma w okolicy pęcherzyka i dróg żółciowych. Trudne do określenia na usg. Jak zrozumiałam byc moze przez to ma cholestazę.
Moze to być też LeśniewskiCrohn, to z kolei będzie wiadomo po wynikach histpat za tydzień.
Tak więc leczymy jelita. Apetyt ma jak nigdy- to zasługa Enkortonu- narazie mnie to cieszy. Mam rozpiskę ze stopniowym wygaszanie dawki więc mam nadzieję że za bardzo nie przytyje. Tk trochę to nawet wskazane, chociaż w obliczu ogólnych prognoz nie ma to wielkiego znaczenia.
Reszty dowiem się z czasem.
Dziękuję za wsparcie. Bardzo mi pomogło.
Mam jedną pacjentkę, co zachorowała na LC w wieku 16 lat, dosyć cięzko to znosiła, ale teraz ma 24 lata i jest długo w remisji. Oby u Was były tylko jelita. Trzymam kciuki.
Duśka, te tabsy to jakbyś potrzebowała to 2x1 lub doraźnie tez można np na noc albo rano też
nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
dobry z wieczora
widze ze duzo potrzebujących dzisiaj, wiec za wszystkie trzymam kciuki
ujowemu poniedziałkowi mówimy nie, jutro juz wtorek i zaraz kolejny wekend
u nas dzisiaj było glosowanie o zmiane nazwy powiatu
sasiednie miasto sie uparlo zeby w nazwie tez bylo ich miasto, taka zmiana niczemu nie sluzyla, procz oczywiście zmiany w papierach itp, a co za tym idzie poszlaby na to niezla sumka
glosowanie bylo krotkie tzn od godz 16 do 18.30, bylo ok 3 tys osób , wiec wyobraźcie sobie te kolejki, stalam 1godz zeby oddac glos, ale oplacalo sie - idiotyczna zmiana nie przeszla
przynajmniej kasa pojdzie na coś bardziej potrzebnego dla powiatu
Mimbla, anna maria, moremi, megan8, Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość