X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewka co przedstawia Twój awatar? Bo na smarcie słabo widać
    czy to zdjęcie Twojej twarzy?
    Na moim też wygląda jak twarz, tylko od dupy strony ;)

Reni, *aga*, BISCA, moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia wspieram Cię myślami...

gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Sabinka ja miałam spodnie luźne materiałowe na gumce. Chodziłam w nich od początku ciąży do końca.
    Tylko gdzie ja taki znajdą?
    Idę na allegro ;)

BISCA lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Aha wizytę mam srode. U ginki na NFZ. Ciekawe czy cos się dowiem, u tej drigiej lekarki mam 12.02 :)
    Dziś zjadlam.śledzie. Których nie lubię i nie jem nigdy, a dziś jadłam i jak mi smakowały! Robię się nienormalna ;)
    Nie wszystko z Tobom w porządku Marian będzie :-)

kapturnica, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • beates Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczornie !
    Dziewczyny czy któraś wie moze co u Alis ? Dawno się nie oddzywała

• beates Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia <3

gosia7122 lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziewczyny jakie spodnie nosilyscie w okresie przejściowym? Moja spodnie ss za ciasne (mam okropne wzdecia), do ciazowych jeszcze ze dwa miesiące ;) a ja nie chodzę w leginsach

ja mieściłam się w zwykłe biodrówki ,prawie do 5 miesiąca chodziłam.

Sabina, efcia lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina zawsze mozesz jeszcze jakąs kiecke włozyć ☺
    Ja wlasnie zaczynam się rozglądac za jakimiś ciuchami ciązowymi.
    Wprawdzie jeszcze mieszcze się w swoje normalne spodnie , ale to juz kwestia tylko kilku tygodni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:46

Sabina lubi tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka eleganckie na gumce będzie ciężko dostać bardziej jakieś sportowe lub typu haremki ;-) . A może tak spódniczkę bo z taką wersją będzie prościej .

Sabina lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukam coś bawelnianego. Pamiętam że Caffe miała fajne. Szkoda że nie noszę biodrowek, bo nie utylam tylko brzuch mi wywala i nie dopne się za nic.
    O spodnicach, tunikach i getrach mi nie mówcie. Nie noszę. Mam dwie sukienki w tym jedna slubna, spódnice tez ze dwie , których i tak nie noszę ;) taki dziwny egzemplarz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:05

beates, kapturnica, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Poszukam coś bawelnianego. Pamiętam że Caffe miała fajne. Szkoda że nie noszę biodrowek, bo nie utylam tylko brzuch mi wywala i nie dopne się za nic.
    O spodnicach, tunikach i getrach mi nie mówcie. Nie noszę. Mam dwie sukienki w tym jedna slubna, spódnice tez ze dwie , których i tak nie noszę ;) taki dziwny egzemplarz ;)

Ja tez antysukienkowa jestem. A raczej byłam. Teraz zaczynam patrzeć na nie łaskawszym wzrokiem.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia - sznureczki - gumeczki pomiedzy dziurka a guzikiem na dobry poczatek i dluga bluza by zaslonic ta konstrukcje chwilowa:-)

W c&a i h&m sa fajne spodnie np jeansy ktore na brzuchu maja regulowany pas.

Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Doła mam. Córka ma jutro biopsję ,bardzo się boję .
    Macdu Ty chociaż coś wiesz a ja będę czekała w wielkiej niepewności na wyniki w piątek kontrolna wizyta u onko.
    Sabina powodzenia na wizycie.

Kciukam i wspieram jak mogę. Naprawdę wiem co czujesz.

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas to jest tak:

Młody ma cholestazę i wrzodziejące zapalenie jelit.
    Te dwa objawy często towarzyszą pierwotnemu stwardniajacemu zapaleniu dróg żółciowych.

Więc jest duże prawdopodobieństwo, że to to.

Jednocześnie ma coś dziwnego ma w okolicy pęcherzyka i dróg żółciowych. Trudne do określenia na usg. Jak zrozumiałam byc moze przez to ma cholestazę.
    Moze to być też LeśniewskiCrohn, to z kolei będzie wiadomo po wynikach histpat za tydzień.

Tak więc leczymy jelita. Apetyt ma jak nigdy- to zasługa Enkortonu- narazie mnie to cieszy. Mam rozpiskę ze stopniowym wygaszanie dawki więc mam nadzieję że za bardzo nie przytyje. Tk trochę to nawet wskazane, chociaż w obliczu ogólnych prognoz nie ma to wielkiego znaczenia.

Reszty dowiem się z czasem.

Dziękuję za wsparcie. Bardzo mi pomogło.<3

BISCA, kapturnica, anna maria, Bozia3, Mimbla, Iwone, Aasiula, efcia, moremi, Magdala, Simba, Berenika, SolarPolar, Reni, Sabina, beates, paszczakin, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    ja nie miałam własnie biodrówek, bo nie lubię też

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Macdu Ty chociaż coś wiesz a ja będę czekała w wielkiej niepewności na wyniki w piątek kontrolna wizyta u onko.
    Trzymam kciuki <3

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia bedzie dobrze ,bo inaczej byc nie moze ,ja w to wierze .Trzymam kciuki
    gosia7122 wrote:

efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A u nas to jest tak:

Młody ma cholestazę i wrzodziejące zapalenie jelit.
    Te dwa objawy często towarzyszą pierwotnemu stwardniajacemu zapaleniu dróg żółciowych.

Więc jest duże prawdopodobieństwo, że to to.

Jednocześnie ma coś dziwnego ma w okolicy pęcherzyka i dróg żółciowych. Trudne do określenia na usg. Jak zrozumiałam byc moze przez to ma cholestazę.
    Moze to być też LeśniewskiCrohn, to z kolei będzie wiadomo po wynikach histpat za tydzień.

Tak więc leczymy jelita. Apetyt ma jak nigdy- to zasługa Enkortonu- narazie mnie to cieszy. Mam rozpiskę ze stopniowym wygaszanie dawki więc mam nadzieję że za bardzo nie przytyje. Tk trochę to nawet wskazane, chociaż w obliczu ogólnych prognoz nie ma to wielkiego znaczenia.

Reszty dowiem się z czasem.

Dziękuję za wsparcie. Bardzo mi pomogło.<3
    Trzymam kciuki za hist-pat. Nie wiadomo co lepsze Wrzodziejące czy LC.
    Mam jedną pacjentkę, co zachorowała na LC w wieku 16 lat, dosyć cięzko to znosiła, ale teraz ma 24 lata i jest długo w remisji. Oby u Was były tylko jelita. Trzymam kciuki.

Duśka, te tabsy to jakbyś potrzebowała to 2x1 lub doraźnie tez można np na noc albo rano też

macduska, moremi lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry z wieczora
    widze ze duzo potrzebujących dzisiaj, wiec za wszystkie trzymam kciuki <3
    ujowemu poniedziałkowi mówimy nie, jutro juz wtorek i zaraz kolejny wekend :D

u nas dzisiaj było glosowanie o zmiane nazwy powiatu
    sasiednie miasto sie uparlo zeby w nazwie tez bylo ich miasto, taka zmiana niczemu nie sluzyla, procz oczywiście zmiany w papierach itp, a co za tym idzie poszlaby na to niezla sumka
    glosowanie bylo krotkie tzn od godz 16 do 18.30, bylo ok 3 tys osób , wiec wyobraźcie sobie te kolejki, stalam 1godz zeby oddac glos, ale oplacalo sie - idiotyczna zmiana nie przeszla :-) przynajmniej kasa pojdzie na coś bardziej potrzebnego dla powiatu

Mimbla, anna maria, moremi, megan8, Bozia3, kapturnica, Sabina, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 13177 13178 13179 13180 13181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ