35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Cos w tym jest i zgadzam sie z tym co
Pisze ta kobitka.SolarPolar lubi tę wiadomość
-
A znacie zdjęcie Aleksandra Kwaśniewskiego - z flaszką i bez?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b021a1effce4.jpgComeToMeBaby, Reni, Sabina, *aga*, moremi, BISCA, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry na wieczór
Jak zobaczyłam nową gębę Ewki to okazało się, ze jednak mam mdlosci
A jak doczytałam że Wacia może roznosic zarazki rota, to już kompletnie mnie dobilomacduska, kapturnica, Aasiula, moremi, sandra80, BISCA, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha wizytę mam srode. U ginki na NFZ. Ciekawe czy cos się dowiem, u tej drigiej lekarki mam 12.02
Dziś zjadlam.śledzie. Których nie lubię i nie jem nigdy, a dziś jadłam i jak mi smakowały! Robię się nienormalna*aga*, macduska, Mimbla, SolarPolar, gosia7122, gosia7122, ComeToMeBaby, Iwone, Dziobak, kapturnica, Aasiula, ivf-ivf, ania.g, caffe, moremi, Mega, efcia, Magdala, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Aha wizytę mam srode. U ginki na NFZ. Ciekawe czy cos się dowiem, u tej drigiej lekarki mam 12.02
Dziś zjadlam.śledzie. Których nie lubię i nie jem nigdy, a dziś jadłam i jak mi smakowały! Robię się nienormalna
Ty Sabina, Ty w ciąży normalnie jesteś?Aasiula, kapturnica, Sabina, moremi, BISCA, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Też mi się właśnie podoba....bo nie jest ekstremalna jak Dukan czy Kwaśniewski...a wbrew pozorom zawartość 72 gr węgli w jedzeniu- to nie jest tak mało.....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Doła mam. Córka ma jutro biopsję ,bardzo się boję .
Macdu Ty chociaż coś wiesz a ja będę czekała w wielkiej niepewności na wyniki w piątek kontrolna wizyta u onko.
Sabina powodzenia na wizycie.
Wiem o czym mowisz czekajac na wynik ...
Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrzeSabina, Iwone, gosia7122, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Doła mam. Córka ma jutro biopsję ,bardzo się boję .
Macdu Ty chociaż coś wiesz a ja będę czekała w wielkiej niepewności na wyniki w piątek kontrolna wizyta u onko.
Sabina powodzenia na wizycie.Iwone, Aasiula, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Nam, potencjalnym ivfkom i tak nie odpusci.
Trzeba wyzej.
Papiez?Reni, BISCA, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tak bo w Dukanie to gotowane mieso mnie dobijalo. Nie jestem miesozerna a gotowane miso zawsze stoi mi w gardle - a tak pyk dwie frankfurterki i sniadanko mam z glowy ( bez chleba).
BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość