35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzinnia wrote:Pipunia może gin zastosuje coś innego. Brałam już Clo i dobrze się po nim czulam
Ja tez brałam. Nastrój taki sobie, ale jajka rosły. I żadne czysty się nie pojawiły. Ani razu.
Tylko endo trochę może upośledzać. Trzeba pilnować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 19:08
moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pipunia wrote:Booosz jakie nudy
czy która brała paracetamol i może mi napisac jak sie czuła po wzięciu? a jak 2 godziny po wzięciu? i czy miała wzdecia i co z nimi zrobiła?
z góry dziękuje...jakby jeszcze jaki filmik video z tego brania załączyła to bede more than happymoremi, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Różne są zdania na temat visanne przy leczeniu endometriozy. Ja też mam małe ogniska ale mi nie kazali brać. Jadę w piątek do specjalisty od endometriozy zobaczymy co on powie. Reni kometa jak się czujecie?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja upieklam kolejne drożdżowki. Po wczorajszych nie został nawet ślad.
I z rozpędu ciasteczka zbożowe z rodzynkami i gorzką czekoladą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:13
Mega, Pipusia, BISCA, malgos741, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-