35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień bry
wolne mam bo studenty chore i wszystkie zajęcia odwołane
tak więc popijam herbatę, oglądam zaległe seriale i planuję spa sobie zrobić bo ślubny w pracy
kciukam i keglam nieustająco i wspieram wszystkie potrzebujące
Reni, Ty wieszBISCA, moremi, beates, malgos741, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
no i co nowa uciekła
co by tu dzisiaj
a dzisiaj mamy dzień niespodziewanego całusa
w takim razie mój lekarz może niespodziewanie pocałować mnie w d..Simba, Sabina, Bozia3, BISCA, paszczakin, moremi, beates, Mega, Berenika, malgos741, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Snily mi sie lwy. Cala rodzina lwow. Mieszkaly na parkingu firmy, gdzie mialam spotkanie. Obserwowalam je jak w zoo.
Sprawdzam interpretacje w necie : radosc rodzinna...
Simba, paszczakin, Bozia3, ComeToMeBaby, beates, Mega, Magdala, Berenika, malgos741, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Cos bym zjadla. M&M sie skonczyly. Buuuuu
Ja dzisiaj wychodzilam w domu na wielkim wkvrwie. Najpierw naciagnelam na dupe jedyne spodnie w ktore sie aktualnie mieszcze i zobaczylam ze maja plamy z porozgniatanej czekolady. Potem wbilam sie w koszule dzinsowa na zatrzaski i jak sie schylalam zeby zalozyc buty to mi wszystkie puscily i stalam tak jak ta nedza z rozpieta koszula i cyckami na wierzchu. Nic juz nie jem. Nic.BISCA, moremi, Mega, Sabina, Magdala, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
mam smaczka dla Paszczaka
przyszedł dzisiaj do nas do pracy ksiądz
zeszłam po niego
i tak idziemy, rozmawiamy sobie
R: ma pan przepustkę, tak?
K: tak, ma ksiądz przepustkę
K: ta pani z ochrony jak pan wygląda
R: zdarza się
K: pewnie przez to homo, kobieta facet, facet kobietamoremi, Mega, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:trzeba mu bylo powiedziec, ze to nie zawsze tak, "pacz panie ksiundz, ja ladnie wygladam, a tez jestem facet"
poswiecilabys sie dla sprawy..
ale kuwa Reni, w pracy ksiundz? az tak juz Polske zapisiorowalo? bedzie twoim nowym dyrektorem?
nie
pewnie tylko po kasę przylazł -
paszczakin wrote:trzeba mu bylo powiedziec, ze to nie zawsze tak, "pacz panie ksiundz, ja ladnie wygladam, a tez jestem facet"
poswiecilabys sie dla sprawy..
ale kuwa Reni, w pracy ksiundz? az tak juz Polske zapisiorowalo? bedzie twoim nowym dyrektorem?paszczakin, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie mow o jedzeniu.
Ja dzisiaj wychodzilam w domu na wielkim wkvrwie. Najpierw naciagnelam na dupe jedyne spodnie w ktore sie aktualnie mieszcze i zobaczylam ze maja plamy z porozgniatanej czekolady. Potem wbilam sie w koszule dzinsowa na zatrzaski i jak sie schylalam zeby zalozyc buty to mi wszystkie puscily i stalam tak jak ta nedza z rozpieta koszula i cyckami na wierzchu. Nic juz nie jem. Nic.
Tobie tez sie ubranie zwezaja ??Mega, Sabina lubią tę wiadomość