35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:47 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lutego 2016, 20:54
-
Alez tu dziś cicho
Musze zacząc powoli szykować wyprawkę dla siebie i dla dziecka. Nic jeszcze nie mamy. Przeglądam rozne strony , czytam i czytam. Duzo rzeczy ten maluch potrzebuje
Moremi , Ty kiedyś polecałaś jakiś laktator elektryczny. Mogłabyś przypomnieć mi jaki to był ?
I w ogóle czy taki laktator się przydaję ? Muszę to mieć ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:11
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
beates wrote:
I w ogóle czy taki laktator się przydaję ? Muszę to mieć ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:27
Helga, beates, satori lubią tę wiadomość
-
ale tu dziś cisza i spokój
u mnie wróciła zima, przed chwilą była burza śnieżnapotem chwila słońca i znowu wracają chmury, wracam zagłębić się w lekturę 'ginekologów' i tylko od czasu do czasu zerkne przez okno bo zimno od samego patrzenia sie robi, bryyy
BISCA lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:ale tu dziś cisza i spokój
u mnie wróciła zima, przed chwilą była burza śnieżnapotem chwila słońca i znowu wracają chmury, wracam zagłębić się w lekturę 'ginekologów' i tylko od czasu do czasu zerkne przez okno bo zimno od samego patrzenia sie robi, bryyy
-
Bozia3 wrote:pierwiastka na sąsiednim wątku polecałaś artykuł o DHEA - zażywasz to? Bo jestem ciekawa efektów - nie tylko na płodność, ale też na samopoczucie....
czytałam że to ogólne układ nerwowy wzmacnia i że na płodność może pomóc ale o skutkach ubocznych też czytałam więc zobaczę jak to u mnie się sprawdzijeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
co za budyń - nawet na ciążę nie mogę zwalić....cały czas w tym cyklu robię testy owulacyjne - dwa razy dziennie - dziś się zorientowałam, że to ciążowe - nie do tego woreczka sięgałam, co trzeba...
czad..
Reni, Helga, BISCA, Berenika, *aga*, Sabina, beates, satori lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:nie biorę ale zamówiłam na jeden cykl na próbę, lekarka mi zasugerowała
czytałam że to ogólne układ nerwowy wzmacnia i że na płodność może pomóc ale o skutkach ubocznych też czytałam więc zobaczę jak to u mnie się sprawdziWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 14:06
-
Bozia3 wrote:no właśnie poczytałam o tym i też mnie kusi - ja oczywiście chcę od razu z allegro w większej dawce - 1000. A jakie zamówiłaś i o jakich skutkach ubocznych mówisz - bo nie doszukałam się...
ja gdzieś czytałam o zmianach nastroju i problemach ze skórąBozia3 lubi tę wiadomość
pierwiastka wrote:u mnie dawka 25mg i tyle mam brać dziennie bo FSH mam poniżej 5 więc niby OK ale ponoć warto jajniki takim suplementem wesprzeć, no zobaczymy czy to coś poskutkuje
ja gdzieś czytałam o zmianach nastroju i problemach ze skórą -
Reni wrote:Bozia tylko tym razem dla konicy nie kup
-
Bozia3 wrote:No ale widzisz...już mnie ponosi...Pierwsiastka 25mg, a ja od razu chce 100mg - bo takie dawki podobno działają...w aptekach polskich tylko na receptę, na allegro - ile chcesz - bez problemu. Kupię na allegro..
wiem że dziewczyny przed IVF czy IUI biora przez 3-4 mce przed stymulacją w dawce ok 100mg właśnieBozia3 lubi tę wiadomość
Bozia3 wrote:No ale widzisz...już mnie ponosi...Pierwsiastka 25mg, a ja od razu chce 100mg - bo takie dawki podobno działają...w aptekach polskich tylko na receptę, na allegro - ile chcesz - bez problemu. Kupię na allegro..
moremi, Mimbla lubią tę wiadomość