35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Nie
Tylko po wit C to pamietam ze sie na zolto sika, tak na pomaranczowo wrecz.
Ja teraz lykam tylko revalid na przemian z bodymaxem. Oraz blonnik witalny.
oezu muszę się więc przyjrzeć siuśkom
o jakieś nowe suple czytam, muszę się przyjrzeć, jako suplożerca
jeszcze trochę i będę potrzebować nową wątrobęBozia3 lubi tę wiadomość
-
No ciekawa jestem co z ta prolaktyną...napisz sandra czy polecała ci zrobić po obciążeniu bo wtedy przed endokrynologiem zdążyłabym wykonać.
Ciekawe jak z normami . Pierwiastka piszesz że 29 a w diagnostyce maja do 23,30 . Tak czy siak moje 25 jest za wysoko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:45
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
pierwiastka wrote:Sandra, kciuki za endokrynologa, może rozwieje Twoje wątpliwości i oby obyło się bez żadnego leczenia
a dzięki, muszę się pilnować tylko cobym gaci nie zdjęła, dawno nie byłam u innego lekarza niż ginekolog*aga*, pierwiastka, moremi, kapturnica, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Sandra ale gdyby to był mężczyzna może tym czynem zostałabyś jego ulubioną pacjentką
wiesz wizyty bez kolejek itp
Ja to nie wiem może u mnie ta prolaktyna to wynik stresu. A jak z cyklami macie regularne przy podwyższonej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:26
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
sandra80 wrote:Reniek a Ty się dzieciaku dodzwoniłaś do tego szpitala?
nie
pojechałam przed pracą osobiście
okazało się, że numer zmienili
strona internetowa nie działała, więc nie było skąd wiedzieć -
Sabinko skasuj z posta cytat...usunęłam u siebie...dopiero teraz pomyślałam jak może być odebrany. Nie chcę nikogo straszyć i tak życie nas samo weryfikuje bez względu na nasze " chcieć czy móc "
DziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 15:55
sandra80 wrote:oezu muszę się więc przyjrzeć siuśkom
o jakieś nowe suple czytam, muszę się przyjrzeć, jako suplożerca
jeszcze trochę i będę potrzebować nową wątrobę
i zobacz czy są kwaskowe czy słone, bo to też ważnemoremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie
pojechałam przed pracą osobiście
okazało się, że numer zmienili
strona internetowa nie działała, więc nie było skąd wiedziećjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
sandra80 wrote:muszę poczytać o tym
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:laktator się przydaje, nawet bardzo - czasami będziesz chciała gdzieś wyjść i wtedy zostawisz dziecku pokarm, albo będziesz mieć nawał pokarmu i też sobie pomożesz.....chyba, że nie chcesz karmic piersią, no to wtedy nie bardzo...
Ok, dzięki
Chciałabym karmićBozia3 lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Ok, dzięki
Chciałabym karmić -
Bozia3 wrote:natomiast ja osobiście, nie polecam wydawać kasy na maszyny - sterylizatory.... dostałam taki w prezencie i chyba raz użyłam....karmiąc piersią miałam w użyciu jedną, góra dwie butelki, które szybciej i łatwiej mi było umyć i przelać wrzątkiem, niż całe to ustrojstwo uruchamiać....stoi na szafie do dziś nieużywane...
Dziękuje za informacje
Ja taka zielona w tym temacie jestem.
Właśnie zobaczyłam ze do porodu zostało mi 100 dni , więc juz chyba czas najwyzszy zacząć przygotowania.
W przyszłym tygodniu czeka nas jeszcze malowanie , no a potem to juz mogę magazynować rzeczyBozia3, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Wróciłam doktorek stwierdził że hormony w normie i rzeczywiście nie trzeba robic prolaktyny po obciążeniu. Na castagnusa wytrzeszczyl oczy, kazał odstawić i mniej witaminy d suplementowac. Tsh graniczne dla starających ale w razie ciąży mam zrobic tsh i ft4 i szybko do niego. No i mam zrobić usg tarczycy dla wszystkiego.
Bozia3, Jastra, beates, Magdala, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość