35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc,
Wreszcie mam wolna chwile to wpadłam z czekolada
Beates, laktator jest bardzo przydatny. Tak jak pisala Bozia. Moja przygoda z karmieniem była krótka ale bez laktatora sie nie obeszło. Jest do sprzedania jakbyś była zainteresowana. Lovi prolactis, naprawdę fajny sprzęt.
Popieram tez darowanie sobie tych wszystkich sterelizatorow, zresztamoha Polozna środowiskowa byka za krótkim wyparzaniem butli. Ja dostałam takie woreczki do mikrofali i nawet to fajne było
No to zezarlam pół czekoladyz orzechami to dr wmawiam ze zdrowsza
Kciuki trzymam dalej na przemian z keglami
Bozia3, Berenika, beates, BISCA, moremi, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Wróciłam doktorek stwierdził że hormony w normie i rzeczywiście nie trzeba robic prolaktyny po obciążeniu. Na castagnusa wytrzeszczyl oczy, kazał odstawić i mniej witaminy d suplementowac. Tsh graniczne dla starających ale w razie ciąży mam zrobic tsh i ft4 i szybko do niego. No i mam zrobić usg tarczycy dla wszystkiego.
-
nick nieaktualny
-
Bry, same Tereski. Zadna nie chce moich biutonoszy. No nic odsyłam do skleou.
Ale dla wszystkich kompletujących wyprawkę. Mam do oddania podgrzewacz do butelek i słoiczków Chicco. Dostałam od koleżanki, po jej synach. Mi się nie przydał. W domu mam zawsze przegotowaną zimna wodę, zagotowanie w czjniku elektrycznym trwa krócej niz przez to ustrojstwo, a on niestety nie ma wersji samochodowej, więc go nie używałam.
http://cokupic.pl/produkt/Chicco-Podgrzewacz-do-butelek-71550Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
to się dzieje..nowe rządy.. pis wkracza..
*aga*, Mega, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobry wieczor:)
Ja juz w domu , dostalam zel meskihehehe
I estrofem od 16 dnia nowego cyklu
Zaczynamy przygotowania , mamy zielone swiatlo do Ivf
Zobaczymy co jeszcze uda nam sie ze mnie wycisnac*aga*, Sabina, mysza1975, ComeToMeBaby, Mega, Reni, BISCA, malgos741, moremi, Dobrawa, beates, efcia, Jastra, Mimbla, Berenika, Magdala, Natka_79, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dobry wieczor:)
Ja juz w domu , dostalam zel meskihehehe
I estrofem od 16 dnia nowego cyklu
Zaczynamy przygotowania , mamy zielone swiatlo do Ivf
Zobaczymy co jeszcze uda nam sie ze mnie wycisnac
Asiula no nie poznałam Cię, dzie lama sie pytam?
Jak Ci się spodobał JD?
Ps. super wieściAasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Coś tam musiałaś przeskrobać.
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Asiula no nie poznałam Cię, dzie lama sie pytam?
Jak Ci się spodobał JD?
Ps. super wieści
Mojemu chlopu sie podobal ze tak bezposrednio bez owijania w bawelne mowil ,faceci lubia takie jasne sytuacjemalgos741, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Asiula a jak to cenowo wychodzi?
Kurcze może trzeba by cały ten romantyzm spakować i przemyśleć mi inne opcjeBISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór