35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dhea bym na własną rękę nie brała, podpytam lekarza jak będę w piątek. Może mieć sporo skutków ubocznych, szczególnie dla osób z obciążonym wywiadem nowotworowym. Ja suplementuje witaminę d 4000, castagnus, witaminę c 1000 i koenzym q10 60.
-
sandra80 wrote:Dhea bym na własną rękę nie brała, podpytam lekarza jak będę w piątek. Może mieć sporo skutków ubocznych, szczególnie dla osób z obciążonym wywiadem nowotworowym. Ja suplementuje witaminę d 4000, castagnus, witaminę c 1000 i koenzym q10 60.jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
sandra80 wrote:Dhea bym na własną rękę nie brała, podpytam lekarza jak będę w piątek. Może mieć sporo skutków ubocznych, szczególnie dla osób z obciążonym wywiadem nowotworowym. Ja suplementuje witaminę d 4000, castagnus, witaminę c 1000 i koenzym q10 60.
ja też zapytam ginki o to DHEA, ona jest umiarkowanie zainteresowana suplementami, ale może coś mi doradzi...
-
pierwiastka wrote:czyli jednak ten castagnus nadal bierzesz?
biorę tę moją wczesną @ miałam bardzo lajtową bez bóli i sorry za szczegóły skrzepów, poza tym okazało się, że przy braniu castagnusa mam prolaktynę prawie 21, idę dziś do endokrynologa to podpytam, Ty robiłaś prolaktynę po obciążeniu? -
Bozia3 wrote:ee no to, to podstawa....witaminę E mam dla konia, jeszcze l-karnityna...
ja też zapytam ginki o to DHEA, ona jest umiarkowanie zainteresowana suplementami, ale może coś mi doradzi...
ja zakupię dal królików w takim razie one są wyjątkowo płodne
a i jeszcze macę biorę i donga chyba kupię, bo podobno dobry na endometriozępierwiastka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:biorę tę moją wczesną @ miałam bardzo lajtową bez bóli i sorry za szczegóły skrzepów, poza tym okazało się, że przy braniu castagnusa mam prolaktynę prawie 21, idę dziś do endokrynologa to podpytam, Ty robiłaś prolaktynę po obciążeniu?
ja bez niczego mam 19,9 wzrosła z 15.8 i też mi zaleciła castagnusa 'na uspokojenie nerwów' bo ponoć to dobry wynik a norma jest do 29.9 co ciekawe ten wysięk co miałam zanikł sam z siebie, kazała to obserwować i zgłosić się na badania jeśli sie pojawi ponownie
no zdrowa jestem jak kuń tylko w cionże zachodzićMega, Bozia3 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:nie bo to ponoć juz przestarzałe badanie i nie dostałam skierowania na to a u mnie nie dają tej tabletki i musisz mieć na to receptę
ja bez niczego mam 19,9 wzrosła z 15.8 i też mi zaleciła castagnusa 'na uspokojenie nerwów' bo ponoć to dobry wynik a norma jest do 29.9 co ciekawe ten wysięk co miałam zanikł sam z siebie, kazała to obserwować i zgłosić się na badania jeśli sie pojawi ponownie
no zdrowa jestem jak kuń tylko w cionże zachodzić
zapytam dziś mojego o te badanie z obciążeniem, pierwszy raz idę do endokrynologa, ale jak tak trochę poczytałam to niektóre dziewczyny miały w normie prolaktynę, a po obciążeniu szaleństwo, dostały bromka chyba i udawało się zaraz w ciążę zajść, ja to czuję że u mnie miesza ta piervolona endomenda -
ivf-ivf wrote:Można, jeśli przyjmujesz 1000mg syntetycznej Wit. C stale, powinnaś juz bilansować spożycie w pokarmach, przyjmowanie powyżej 1000mg może być szkodliwe, zwłaszcza dla nerek.
muszę poczytać o tymivf-ivf lubi tę wiadomość