35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:oooooo przeczytam - obiecuję...., a może komuś nie zależało na tym, żeby się do niego przyznawał? Ale to tak zagaduję, bo nie znam tematu....
Nie. Przeczytaj, ja rok temu w Lidlu kupiłam w prezencie dla mężamoże teraz będzie bo jest popyt
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Nie. Przeczytaj, ja rok temu w Lidlu kupiłam w prezencie dla męża
może teraz będzie bo jest popyt
podobnie jak auchan....u co poniektórych może wywołać to zniesmaczenie brukselkowe....
caffe, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:W temacie sklepów
najlepszy tuńczyk jest w Biedronce. Nazywa sie MINERVA i jest portugalski. Dziś kupiłam zapas do domu.
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:i kukurydza też jest ok....i teraz były ładne kwiatki w fajnych ceramicznych doniczkach za parę groszy... zakupiłam sobie sit spiralny - super, niestety koty zjadły już połowę...
Nawet jakieś trawy dla kotów w doniczkach byłyja w domu mam tylko zamioculcasy, chyba tak się to pisze
kiedyś miałam dużo storczyków, ale jakoś od roku żadnego, mamy cztery koty, kotki są spokojne i jakby ich nie było, a kocury rozrabiaja.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Nawet jakieś trawy dla kotów w doniczkach były
ja w domu mam tylko zamioculcasy, chyba tak się to pisze
kiedyś miałam dużo storczyków, ale jakoś od roku żadnego, mamy cztery koty, kotki są spokojne i jakby ich nie było, a kocury rozrabiaja.
ale on nie jest dla kotów....
storczyków nie lubię...są dla mnie jak sztuczne - za mało mają listków... -
Bozia3 wrote:no to może mówisz właśnie o tym kwiatku, który kupiłam - bo on wygląda jak kędzierzawa trawa...
ale on nie jest dla kotów....
storczyków nie lubię...są dla mnie jak sztuczne - za mało mają listków...
O, to ta trawa właśniena doniczce obwoluta z kotami na obrazku
-
Bozia3 wrote:Bo chciałam? A w czym masz problem?
moremi lubi tę wiadomość