35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry
Kciuki za Biszkopta - są.
Kciuki za młodego Waci - są.
Czy ktos widzial Alis? Dawno się nie pojawiała.satori, BISCA, Aasiula, Mimbla, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry
Bisca,dzis Twoj dzien ♡♡♡
O Boze,wlasnie zerknelam w okno,snieg pada,skad on sie wzial?
Jeszcze pare minut temu robilam dla Was fotke,kiepsko wyszla,ale co tam ,
Tu macie moj osobisty wschod slonca spomiedzy chmur
/ciecie/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:05
Bozia3, satori, Jastra, BISCA, Reni, Sabina, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, beates lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Fajny pomysł na prezent dla mam....bo zawsze się ciorają te książeczki...A ostatnio widziałam panią w przychodni z czymś takim i super to wygląda:
http://zyrafa-sophie.pl/so-pure/123-sopure-okladka-na-ksiazeczke-zdrowia-3056562201055.html
Jastra lubi tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Dzien dobry
Bisca,dzis Twoj dzien ♡♡♡
O Boze,wlasnie zerknelam w okno,snieg pada,skad on sie wzial?
Jeszcze pare minut temu robilam dla Was fotke,kiepsko wyszla,ale co tam ,
Tu macie moj osobisty wschod slonca spomiedzy chmur
masz takie widoki z okna???Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:35
-
nick nieaktualny
-
Dobrawa ależ widoki
A musisz tak się chować za tymi zwierzętami?
Czytała któraś z Was może książkę: "dziewczyna z pociągu"? bardzo polecana.
Muszę chyba nakupować książek żeby się trochę odstresować.Dobrawa, Bozia3, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Bidzkopcie dzisiaj ten dzien !!!
Powodzenia
Wacia
Asiula a zlecił Wam JD jakieś badania przed INV?
kiedy startujesz ze stymulacją?Aasiula lubi tę wiadomość
-
Bry. Zimno. Wypilam kawę i leżę pod kołdra. Z dzieckiem. Taka wtulona jest, że oko może się i mnie przymknąć
Biszkopt - zaciskam co się da
WaciaBISCA, malgos741, Aasiula, moremi, satori, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Nom,z okna
Super masz - rozkoszuj się widokami...
Avatar poprzedni fajniejszy..;)No ale jak lubisz się przebierać, to rady nie ma...Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Dobry,
Dzieki za kciuki.
Dobra a, super fotka !
Wacia
Ja czekam na telefon, ktory ma potwierdzic transfer. Wkrecam sobie, ze zadzwonia i powiedza, ze nie bedzie . Jessssssu ile to stresu
Dam znac jak zadzwonia. Ide sie czyms zajacBozia3, Dobrawa, malgos741, Aasiula, ivf-ivf, Mega, Reni, Simba, Sabina, Jastra, satori, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, beates, Magdala, gretka lubią tę wiadomość