35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
u mnie mróz..
Biszkopt, Wacia trzymam kciukiAasiula, Dobrawa, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
sandra80 wrote:Asiula a zlecił Wam JD jakieś badania przed INV?
kiedy startujesz ze stymulacją?
Na następnej wizycie szczegóły i badania
Z tego zo mówił to kwiecień bedzie naszWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:33
sandra80, malgos741, BISCA, Dobrawa, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry,
Dzieki za kciuki.
Dobra a, super fotka !
Wacia
Ja czekam na telefon, ktory ma potwierdzic transfer. Wkrecam sobie, ze zadzwonia i powiedza, ze nie bedzie . Jessssssu ile to stresu
Dam znac jak zadzwonia. Ide sie czyms zajac
kcesz w dupę?, odgoń złe myśli! -
Aasiula wrote:Na razie tylko żel
Na następnej wizycie szczegóły i badania
Z tego zo mówił to kwiecień bedzie nasz
dżizes Asiula na co ten żel?
i gdzie go masz wcierać?Sabina lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:dżizes Asiula na co ten żel?
i gdzie go masz wcierać?malgos741, BISCA, sandra80, moremi, Sabina, satori, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Sandra Asiula dostała ten sam żel co ja
Aasiula, sandra80, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Żel działa na komórki zeby były bardziej wartościowe , wycierasz 1/4 tubki. Gdzie chcesz
tylko w brodę nie wcierajAasiula, BISCA, Sabina, malgos741, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Kciuki za Biscedzis twój dzień
Wacia
Asiula no to do bojupowodzenia
Francesco za godzinę skończy 3 miesiącekiedy to zleciało...
Chyba cos mi urósł, takze pora przygotować większe pajace
Niespokojna nockę mieliśmy, starszy wybudzal sie przez katar i kaszel. Był moment ze chodziłam od łóżeczka do łóżeczka, jeden zasnąć nie mógł, drugi wył przez kaszel... Mam nadzieje ze to była kryzysowa nicka i teraz J będzie sie czuł tylko lepiej
Miłego czwartkuDobrawa, Aasiula, Mega, moremi, Sabina, sandra80, malgos741, satori, ComeToMeBaby, Mimbla, beates lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mozna na jęzor jak jest niewyparzony
hahahaha
no to ja go se chyba tak w razie w będę aplikować, tylko żeby mi włosy nie wyrosłyAasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Komunikat :
Dzwonili, transfer o 14h00. Zostana nam 2 mrozaki.
UffffffffAasiula, Mega, Natka_79, Sabina, sandra80, Bozia3, efcia, Simba, malgos741, *aga*, Jastra, satori, moremi, Berenika, Reni, ComeToMeBaby, Mimbla, Dobrawa, kapturnica, beates, paszczakin, Magdala, anna maria, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny