35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mowisz i masz.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lutego 2016, 14:47
Mega, moremi, BISCA, Sabina, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Renek, prosze
Moderator jest nieobiektywny, zgadza sie na wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery, nie rozumie co tak naprawde znaczy wulgaryzm. Sam wprowadza nieprzyjazna atmosfere faworyzujac osoby, ktore ublizaja innym.
Moze byc?kapturnica, malgos741, *aga*, moremi, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, Sabina, Jastra, Aasiula, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kapta miała ostatnio podobny problem z mężem, nie wspomina nic o nim od tamtej pory, to nie wiem jak się to skończyło
była natomiast mowa o jakieś poduszce...
zarobic bym go udusilamalgos741, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nudzisz się?
Proooosze, specjalnie dla ciebie:
Co tu .. taki spokój dzisiaj????
dobra już
chciałam sprawdzić jak to się robi
a teraz ma być spokój i lawmoremi, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bry
Biscuit i Wacia
Sabina faktycznie Twoja ciaza zasuwa.
Beates jestes tam? Zapomnialam Ci wczoraj odpisac, ze tak remont idzie pelna para
Super. Tak sobie myślę, ze to fajnie tak sobie remontowac a potem urządzać swoje własne M . To musi bardzo cieszyć !
To kiedy ta parapetówka ?BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Super. Tak sobie myślę, ze to fajnie tak sobie remontowac a potem urządzać swoje własne M . To musi bardzo cieszyć !
To kiedy ta parapetówka ?
nie cieszy
człowiek jest tak umęczony, że najchętniej wysadziłby w powietrze cały ten pierdzielnikmoremi, Mega, BISCA, kapturnica, Mimbla, beates, Simba lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:A ja z rana ugotowałam rosół i makaron.. mniam dziś nic nie zamawiam bo sobie robie prawie wolne tzn jadę tylko na dwie godziny i wracam do domu
zaciskać kciuki ..
Ha! U mnie tez rosolek pyka
Zapraszam
Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie cieszy
człowiek jest tak umęczony, że najchętniej wysadziłby w powietrze cały ten pierdzielnikReni, kapturnica, malgos741, beates, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:nienienienie, remonty, przeprowadzki sa boskie.. uwielbiam! uwielbiam wybierac rzeczy, paczec jak dom rosnie, pakowac kartony, sortowac rzeczy..
jak my sie przeprowadzalismy, to kazdy karton byl zapakowany w folie, bo staly jeszcze w niedokonczonym remoncie i na wierzchu mial przyklejona liste rzeczy w nim zawartych..
pod warunkiem, że ktoś taką listę zrobi
mój mąż miał spakować tylko! kuchnię
i było kilka kartonów - opisanych - kuchnia
myślałam, że mnie szlag trafi jak szukałam łyżki
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, paszczakin, Mega, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie z tych remontowych ale zastanawiamy nad budowa domu zamiast kupna gotowca. Tylko ze my sie niz znamy na majsterkowaniu. Moj chuop ostatnio zdecydowal powiesic tv w sypialni na scianie i zrobil dziure na wylot
Myslalam ze umre ze smiechu. I ta jego mina hahaha !
Szukam obrazu zeby zamaskowac dziure
Chyba jednak kupimy gotowca ...sandra80, kapturnica, Dobrawa, moremi, Sabina, paszczakin, Mega, Aasiula, malgos741, beates, Simba lubią tę wiadomość
-
Poczytałam se o tym moim profesorku od invitro i on robi jakąś dziwną metodą, chyba. Nie robi ze świeżaków, tylko zamraża, rozmraża, transfer w innym cyklu niż punkcja, czy jakas mądra głowa powie mi o co cho?
-
sandra80 wrote:Poczytałam se o tym moim profesorku od invitro i on robi jakąś dziwną metodą, chyba. Nie robi ze świeżaków, tylko zamraża, rozmraża, transfer w innym cyklu niż punkcja, czy jakas mądra głowa powie mi o co cho?
Wczoraj wlasnie czytalam o mrozakach. Znalazlam artykul, ktory mowil on tym ze z mrozonek lepsze wyniki.
Swieze, po punkcji jak sie transferu je, to cykl jest sztucznie przedluzony i czasami zle okienko czasowe ( endo za stare)
Poza tym to jest dodatkowa selekcja naturalna bo te co sie odmroza sa silne.
Sporo badan wykazalo ze z mrozakiem mniej poronien, mniej wczesniakow, mniej dzieci z niska waga itd.
W mojej klinice tez lepsze wyniki z mrozakow. Ja jestem wyjatkiem bo 2 swieze tranfery i 2 poczatki ciazy a z mrozakow nic... Mam nadzieje, ze tym razem bedzie inaczej...ComeToMeBaby, sandra80, moremi, Sabina, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tak jak Bisca pisze.
Okienko implantacyjne zależne jest od poziomu progesteronu i przygotowania endo. Jak nie trafiasz to po ptakach- tak jak ja miałam odroczony ze względu na wysoki progesteron. Tzn że śluzówka była już za bardzo rozpędzona podczas punkcji i zanim urósłby zarodek to przez te pięć dni śluzówka jeszcze by się zmieniła, nie przyjęłaby zarodka. Inna kwestia- ryzyko hiperstymulacji- jeśli istnieje to wówczas również transfer się odkłada na później.sandra80, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, ale Wy mądre jesteście
musiałam Was trochę polizać po ego, no, musiałamSimba, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kapturnica, Mega, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość