35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Super. Tak sobie myślę, ze to fajnie tak sobie remontowac a potem urządzać swoje własne M . To musi bardzo cieszyć !
To kiedy ta parapetówka ?Sabina, paszczakin, sandra80, BISCA, moremi, Aasiula, Mimbla, malgos741, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
Biszkopt!!! weź nie strasz tym rosołem na luzaka bo z nerwów już palce a nie paznokcie poobgryzam
powodzenia
z poczebujące kciukam i keglam nieustająco
ja mam dziś kolejny dzień przymusowe wolne bo wszyscy chorzyaż strach na jaki spacer iśc żeby czego nie złapać, a pogoda taka ładna że aż żal by było w domu siedzieć... chyba okna umyję
BISCA, moremi, beates lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
BISCA wrote:Ja tez nie z tych remontowych ale zastanawiamy nad budowa domu zamiast kupna gotowca. Tylko ze my sie niz znamy na majsterkowaniu. Moj chuop ostatnio zdecydowal powiesic tv w sypialni na scianie i zrobil dziure na wylot
Myslalam ze umre ze smiechu. I ta jego mina hahaha !
Szukam obrazu zeby zamaskowac dziure
Chyba jednak kupimy gotowca ...
A to sami chcieliscie murowac? Ekipe sie bierze. I sie kocha dom jak swoj.
Dobry.
Kluje sie do soboty i podgladam. Mam stres, ze nie urosnie. Prosze o kciuki. Na sobote. ☺sandra80, moremi, BISCA, Sabina, Dobrawa, Bozia3, ComeToMeBaby, Jastra, Aasiula, Mimbla, beates, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnywitam
banalny poczatek.. staramy sie z mężem o dziecko.. jestesmy od 2 lat malzenstwem.. wszyscy nasi znajomi maja juz dzieciaki albo sa wlasnie w ciazy.. a ja czuje sie przy nich jakbym była gorsza.. pewnie nie jedna z was rozumie to uczucie.. i nadzieje ..w dniu w którym miałaby przyjsc miesiaczka ze teraz sie uda teraz nie dostane okresu i zrobie test ktory kupiony czeka w szafce ... ale niestety znowu łzy rozczarowanie smutek .. mąż przytuli powie ze jest Ok i ze kiedys nam sie uda.. ale potem mysle sie o dziecku kolejny miesiac.. kochamy sie a ja mysle czy uda sie czy sie nie uda.. i ta ciagla niepewnosc czy ze mna wszystko Ok??.. jedni mowia daj sobie na luz przestan o tym myslec.. a samo sie uda..odprez sie wyjedz gdzies z mezem.. i nie mysl o tym.. ale kiedy to bedzie skoro mam juz 36 lat?sandra80, Dobrawa, beates, krycha.stara, Anka_skakanka lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:A to sami chcieliscie murowac? Ekipe sie bierze. I sie kocha dom jak swoj.
Dobry.
Kluje sie do soboty i podgladam. Mam stres, ze nie urosnie. Prosze o kciuki. Na sobote. ☺
Pewnie, ze ekipe, ale trzeba pilniwac i jakies pojecie miec. Fakt, ze sie robi wg wlasnego gustu. Mamy czas do namyslu. Plan jest sprzedac ten w pazdzierniku/ listopadzie. Zobaczymy..sandra80, beates lubią tę wiadomość
-
przeprowadzki to zuo! no za każdym razem jak się przeprowadzam to mam więcej rzeczy
i potem jak je już poupycham i poukładam to nie pamiętam gdzie co jest albo pamiętam dokładnie a ta rzecz sama zmienia miejsce pobytu (z niewielką pomocą męża ofkors
) i do tego te zmiany adresów, kodów, kluczy
nie nie nie!sandra80, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Zosiaczek, witaj. Chcesz dobra rade ? Przewin ze 100 albo 200 stron i wroc. Bedziesz miala odpowiednie spojrzenie.
Udanej lekturysandra80, paszczakin, BISCA, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Tez bym chciala wiedziec, czy byliscie u lekarza. W wieku 35+ po maksymalnie 6 miesiącach nieudanych starań trzeba ruszać z diagnostyką. Nie mamy juz przecież za dużo czasu.
Mimbla lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!