35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zosiaczek- przewertowałam właśnie chyba ze dwadzieścia stron z właściwościami miodu gryczanego i na żadnej nie znalazłam informacji że działa na hormony. Ani nic co by mi podsunęło trop że dobry w okresie starań, nic w nim nie ma szczególnie przydatnego w tych sprawach. Sprawdzałaś tą wiedzę?
moremi, Aasiula, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zosiaczek wrote:no chyba będe musiała bo mnie kolejna ciąża sąsiadki okropnie dołuje
Zosiaczek, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Przy takich radach tego lekarza nie dziwie się, że się tyle czasu starasz. Szukaj szybko innego lekarza. Warto pojechać awet te 80 km, żeby zrobili porządne badania. Ja jezdzilam na monitoring 65 km. I to czasami dwa razy dziennie. Rano na badanie estradiolu, do pracy i z pracy na usg. Akurat wtedy u rodziców domu doglądałam. Dało radę
-
Zosiaczek wrote:pojedziemy, rozmawiałam juz z mężem i zgodził sie ze najwyższy czas cos zrobić z tym naszym pustym domem
kapturnica, Zosiaczek, Mimbla, krycha.stara, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Zosiaczek wrote:masz racje
myślałam tez o pielgrzymce w tej intencji
możesz też spróbować na tym wątku
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/nowenna-pompejanska,5273,1.htmlBISCA, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny