35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosiaczek wrote:a moge tutaj razem z wami sie starać? przyjmiecie mnie?
a zabierzesz nas na pielgrzymkę?
ja na ten przykład jeszcze nie byłamkapturnica, Aasiula, moremi, Mimbla, paszczakin, BISCA, malgos741, krycha.stara, Simba, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, Berenika lubią tę wiadomość
-
Zosiaczek wrote:a moge tutaj razem z wami sie starać? przyjmiecie mnie?
pewnie, że tak
tylko ostrzegam, że my tu nie rozmawiamy o staraniach non stop, bo się nie da
żeby potem nie było..kapturnica, moremi, Mimbla, BISCA, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sluchaj Zosia,tu na watku jest jedna osoba ktora co rusz zaklada nowe kata i podaje sie za rozne osoby,wymyslajac przy tym co raz to nowe historie
No i wtwoimprzypadku tez padlo takie podejzenie ze Ty tonie ty,tylko nasza stara forumowiczkaWszyscy w domu -
kapturnica wrote:No wiesz.Jak tak mozesz myslec?
no też jestem w szoku, my tu stare baby, którym żarty już dawno nie w głowie, Zośka zaprzestań!kapturnica, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrawa wrote:Sluchaj Zosia,tu na watku jest jedna osoba ktora co rusz zaklada nowe kata i podaje sie za rozne osoby,wymyslajac przy tym co raz to nowe historie
No i wtwoimprzypadku tez padlo takie podejzenie ze Ty tonie ty,tylko nasza stara forumowiczka
nie moge odpowiadac za inne osoby
wiem że może jestm troche naiwna i niedoswiadczona ale sie postaram z tymi badaniamiDobrawa, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Zosiaczek wrote:mam wrażenie ze sobie ze mnie żartujecie ...
spoko zośka
nie martw się
tutaj jest takie specyficzne poczucie humoru czasami wisielcze czasami żenujące, ale ujdzie, bo od tych starań zwariować możnakapturnica, Zosiaczek, moremi, BISCA, malgos741, krycha.stara, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny