35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zosiaczek wrote:no widze że u was fajna atmosfera ale nie zawsze..
Zosiaczek, Mimbla, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Tez bym chciala wiedziec, czy byliscie u lekarza. W wieku 35+ po maksymalnie 6 miesiącach nieudanych starań trzeba ruszać z diagnostyką. Nie mamy juz przecież za dużo czasu.
-
Zosiaczek wrote:byłam rok temu , mam regularne miesiączki, ginekolog powiedział żeby próbować, polecił też miód gryczany podobno rewelacyjny na hormony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 12:13
krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-
Zosiaczek wrote:byłam rok temu , mam regularne miesiączki, ginekolog powiedział żeby próbować, polecił też miód gryczany podobno rewelacyjny na hormony
Hormony badałas, robilas monitoring cyklu, sprawdzałas czy masz owulację, chociaz badanie sluzu, temperatury, nasienie męża? Przez rok powaznie nic nie badalaś? Wejdz na watek badania i poczytaj jakie i kiedy trzeba zrobić. I zrób te badania.kapturnica, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
u kochana, to u kogo Ty byłaś?
badałaś hormony? monitoring cyklu jakiś miałaś? to wszystko trzeba zrobić i to im szybciej tym lepiej, przejrzyj sobie wątek badania, dużo tam ciekawych informacji znajdziesz.Zosiaczek lubi tę wiadomość
-
a może spróbuj iść do innego gina i przebadaj sobie te hormony
bo z tym miodem i innymi wynalazkami to różnie bywa
można się oszukać i stracić czas
a w naszym wieku na jakoś tak szybciej ten czas leci
a no i witaj
Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zosiaczek wrote:a dlaczego?
podobno najlepszy w naszej gminie, jakbym chciała jechać do wiekszego miasta np do Krosna to bedzie 80km
skad jestes?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 12:16
-
Zosiaczek wrote:a dlaczego?
podobno najlepszy w naszej gminie, jakbym chciała jechać do wiekszego miasta np do Krosna to bedzie 80km
w gminie, co nie oznacza, że jest dobry
warto zasięgnąć rady innego -
Zosiaczku w tym wieku to najlepiej ginekolog specjalizujący się w leczeniu niepłodności, nie zwykły ginekolog. Stracisz tylko czas niepotrzebnie.
Zosiaczek, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny