35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosiaczek wrote:za ciążą?
są różne tęsknoty
jedni tęsknią za ciążą, inni za świętami, inni za kebabem np.moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosiaczek wrote:no tak..ja tam za świetami nie tęsknie bo roboty dużo jak sie rodzina zwali w dodatku z dziećmi
e tam, rodzinne święta są najfajniejsze, choinka, pierniki, wspólne kolędowanie, pasterka, magia świąt i w ogóle, liczną masz rodzinkę? -
Reni wrote:bo mi coś umknęło
a już drugi raz wspominasz
wiem, że Ewka jest uzależniona od brukselkiTyle....
Jakaś obsesja lekka z tą Ewką...nie?ivf-ivf, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Nic to nie ma z nią wspólnego - tłumaczyłam już wczoraj.....niejasno? Ktoś kiedyś napieprzał się z zakupów brukselkowych - na poziomie Auchan....i ja sobie to przypomniałam w kontekście Lidla...
Tyle....
Jakaś obsesja lekka z tą Ewką...nie?
nie widziałam dyskusji nt brukselki w kontekście zakupów
a Ewka bardzo często pisze, ze na obiad ma brukselkę
to tak jak Bisca rosółmoremi, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zosiaczek wrote:a co można robic w Bieszczadach, po lesie łazić i grzyby zbierać hehe
w przedszkolu pracuję na kuchni i jeszcze pomagam w podstawówce na stołówce-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosiaczek wrote:ferie są teraz przecież-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zosiaczek wrote:Moremi czy ty jestes policjantką hehe? strasznie podejrzliwa jakaś taka jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 13:56
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!