35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjakieś dziwne rzeczy mówisz, z mężem rozmawiałam juz pare dni temu jak znowu pojawił sie okres a własciwie to był jego pomysł żeby szukac pomocy u innego lekarza albo w klinicemoremi wrote:Przepraszam, ale trochę się zdziwilam. Ty siedzisz w domu, bo masz ferie, ale mąż też w przedszkolu pracuje? Bo zdążyłas z nim juz porozmawiać. Dlatego pisałam, że szybka jesteś.
mam wrażenie że mnie nie lubisz, dałam ci jakiś powód czy tutaj tak sie po prostu traktuje nowe?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zosiaczek wrote:tak? a nie macie zwierzat swoich w avatarach
no jak to nie?
Bisca i Dobrawa mają z kotami swoimi, Reni ma swojego szopa, ja nie mam zwierzaka, bo mieszkam w bloku i by się mordował
nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
BIsca, Bisca, Bisca
chyba dziecko robi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 14:06
sandra80, moremi, Dobrawa, BISCA, beates, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, Simba, Aasiula, Mega, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni ma szopa w domu? podziwiamsandra80 wrote:no jak to nie?
Bisca i Dobrawa mają z kotami swoimi, Reni ma swojego szopa, ja nie mam zwierzaka, bo mieszkam w bloku i by się mordował
ok jak zrobie jakies fajne zdjątka moim mordeczkom to wstawie
sandra80 lubi tę wiadomość
-
Zosiaczek wrote:Reni ma szopa w domu? podziwiam
ok jak zrobie jakies fajne zdjątka moim mordeczkom to wstawie
no, wytresowała go nieźle, piątki przybija wszystkim
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tu, gdzie mieszkam widzę za oknem Muminka jak się uczy zjeżdżać na nartach. W avatarze możecie też zobaczyć fragment zasłonki..
sandra80, Magdala, moremi, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skąd takie myśli? No juz, już. Buziaczek na zgodę. CmokZosiaczek wrote:jakieś dziwne rzeczy mówisz, z mężem rozmawiałam juz pare dni temu jak znowu pojawił sie okres a własciwie to był jego pomysł żeby szukac pomocy u innego lekarza albo w klinice
mam wrażenie że mnie nie lubisz, dałam ci jakiś powód czy tutaj tak sie po prostu traktuje nowe?
sandra80, BISCA, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny