35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Przepraszam, ale trochę się zdziwilam. Ty siedzisz w domu, bo masz ferie, ale mąż też w przedszkolu pracuje? Bo zdążyłas z nim juz porozmawiać. Dlatego pisałam, że szybka jesteś.
mam wrażenie że mnie nie lubisz, dałam ci jakiś powód czy tutaj tak sie po prostu traktuje nowe?krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zosiaczek wrote:tak? a nie macie zwierzat swoich w avatarach
no jak to nie?
Bisca i Dobrawa mają z kotami swoimi, Reni ma swojego szopa, ja nie mam zwierzaka, bo mieszkam w bloku i by się mordowałkrycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-
BIsca, Bisca, Bisca
chyba dziecko robi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 14:06
sandra80, moremi, Dobrawa, BISCA, beates, ComeToMeBaby, krycha.stara, malgos741, Simba, Aasiula, Mega, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:no jak to nie?
Bisca i Dobrawa mają z kotami swoimi, Reni ma swojego szopa, ja nie mam zwierzaka, bo mieszkam w bloku i by się mordował
ok jak zrobie jakies fajne zdjątka moim mordeczkom to wstawiesandra80 lubi tę wiadomość
-
Zosiaczek wrote:Reni ma szopa w domu? podziwiam
ok jak zrobie jakies fajne zdjątka moim mordeczkom to wstawie
no, wytresowała go nieźle, piątki przybija wszystkimSimba, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tu, gdzie mieszkam widzę za oknem Muminka jak się uczy zjeżdżać na nartach. W avatarze możecie też zobaczyć fragment zasłonki..
sandra80, Magdala, moremi, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zosiaczek wrote:jakieś dziwne rzeczy mówisz, z mężem rozmawiałam juz pare dni temu jak znowu pojawił sie okres a własciwie to był jego pomysł żeby szukac pomocy u innego lekarza albo w klinice
mam wrażenie że mnie nie lubisz, dałam ci jakiś powód czy tutaj tak sie po prostu traktuje nowe?sandra80, BISCA, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny