35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bosze ale to moje dziecko chrapie

Biszkopt super, znaczy odpalasz dzisiaj piekarnik z funkcją powolnego wypiekania przez 9 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:53
sandra80, Simba, ComeToMeBaby, Mimbla, malgos741, *aga*, nick nieaktualny, BISCA, moremi, paszczakin, nick nieaktualny, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i zaraz lecę na MR kręgosłupa szyjnego,czekałam ponad pół roku na badanie.Mam nadzieję że nie jest z nim najgorzej...
Wacia za syna &&&
Bisca za transfer bąbli &&&
Mimbla jak u ciebie ??
Reni byłaś w klinice wyjaśnić dlaczego tak się stało jak sie stało ??
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:56
Mega, Dobrawa, *aga*, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość
-
Zagielam czasoprzestrzen - najpierw edytowałam posta a dopiero później go napisałam. Dobra jestem
Simba, Mimbla, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bosze ale to moje dziecko chrapie

Biszkopt super, znaczy odpalasz dzisiaj piekarnik z funkcją powolnego wypiekania przez 9 miesięcy
Kapta miała ostatnio podobny problem z mężem, nie wspomina nic o nim od tamtej pory, to nie wiem jak się to skończyło
była natomiast mowa o jakieś poduszce...
Mega, kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
O pieknie Ci sie to udaloMega wrote:Bosze ale to moje dziecko chrapie

Mega, ComeToMeBaby, Mimbla, sandra80, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Eeee no co ty? Dziecko własne?sandra80 wrote:Kapta miała ostatnio podobny problem z mężem, nie wspomina nic o nim od tamtej pory, to nie wiem jak się to skończyło

była natomiast mowa o jakieś poduszce...
nieeee 
Jakoś przetrwam, powinna się zaraz obudzić, chyba....
sandra80 lubi tę wiadomość
-
Bry,
Bisca - powodzenia!
Wacia - trzymam kciuki za Młodego
Asiula - ty się dobrze zastanów gdzie wcierać
No, to dziś o 14stej jakąś transmisję z gabinetu poproszę
Mega, malgos741, Dobrawa, sandra80, nick nieaktualny, BISCA, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Hej hej:)
Biszkopcie,bardzo sie ciesze:)
Trzymam && i posylam wiazke dobrych fluidow. No i pieknie z tymi 2 mrozakami:).
Milego dnia
Mega, malgos741, Dobrawa, sandra80, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
No teściowa zwłaszczasandra80 wrote:no mówią, że mąż i teściowa to nie rodzina

Moja się właśnie tłucze od rana garami...
Jedyny plus jest taki, że już zalewajke ugotowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:05
sandra80, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A ja z rana ugotowałam rosół i makaron.. mniam dziś nic nie zamawiam bo sobie robie prawie wolne tzn jadę tylko na dwie godziny i wracam do domu
zaciskać kciuki ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:07
Mega, sandra80, nick nieaktualny, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ej no weźcie rzućcie jakąś ladacznicę
chciałabym coś wymoderować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:11
Mega, sandra80, *aga*, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, Simba, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Aasiula, Mimbla, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A w ** z ta pogoda...bluzgać dalej?
Mówisz masz
Dzień dobry
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lutego 2016, 14:45
Mega, sandra80, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, BISCA, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Nudzisz się?
Proooosze, specjalnie dla ciebie:
Co tu taki spokój dzisiaj????
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lutego 2016, 14:45
sandra80, *aga*, Simba, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, moremi, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość