35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bosze ale to moje dziecko chrapie
Biszkopt super, znaczy odpalasz dzisiaj piekarnik z funkcją powolnego wypiekania przez 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:53
sandra80, Simba, ComeToMeBaby, Mimbla, malgos741, *aga*, Sabina, BISCA, moremi, paszczakin, Jastra, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i zaraz lecę na MR kręgosłupa szyjnego,czekałam ponad pół roku na badanie.Mam nadzieję że nie jest z nim najgorzej...
Wacia za syna &&&
Bisca za transfer bąbli &&&
Mimbla jak u ciebie ??
Reni byłaś w klinice wyjaśnić dlaczego tak się stało jak sie stało ??
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:56
Mega, Dobrawa, *aga*, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość
-
Zagielam czasoprzestrzen - najpierw edytowałam posta a dopiero później go napisałam. Dobra jestem
Simba, Mimbla, malgos741, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bosze ale to moje dziecko chrapie
Biszkopt super, znaczy odpalasz dzisiaj piekarnik z funkcją powolnego wypiekania przez 9 miesięcy
Kapta miała ostatnio podobny problem z mężem, nie wspomina nic o nim od tamtej pory, to nie wiem jak się to skończyło
była natomiast mowa o jakieś poduszce...Mega, kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bosze ale to moje dziecko chrapie
Biszkopt super, znaczy odpalasz dzisiaj piekarnik z funkcją powolnego wypiekania przez 9 miesięcyMega, ComeToMeBaby, Mimbla, sandra80, Sabina, kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kapta miała ostatnio podobny problem z mężem, nie wspomina nic o nim od tamtej pory, to nie wiem jak się to skończyło
była natomiast mowa o jakieś poduszce...nieeee
Jakoś przetrwam, powinna się zaraz obudzić, chyba....sandra80 lubi tę wiadomość
-
Bry,
Bisca - powodzenia!
Wacia - trzymam kciuki za Młodego
Asiula - ty się dobrze zastanów gdzie wcierać
No, to dziś o 14stej jakąś transmisję z gabinetu poproszęMega, malgos741, Dobrawa, sandra80, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Hej hej:)
Biszkopcie,bardzo sie ciesze:)
Trzymam && i posylam wiazke dobrych fluidow. No i pieknie z tymi 2 mrozakami:).
Milego dniaMega, malgos741, Dobrawa, sandra80, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Jastra, Aasiula lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no mówią, że mąż i teściowa to nie rodzina
Moja się właśnie tłucze od rana garami...
Jedyny plus jest taki, że już zalewajke ugotowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:05
sandra80, Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A ja z rana ugotowałam rosół i makaron.. mniam dziś nic nie zamawiam bo sobie robie prawie wolne tzn jadę tylko na dwie godziny i wracam do domu
zaciskać kciuki ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:07
Mega, sandra80, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ej no weźcie rzućcie jakąś ladacznicę
chciałabym coś wymoderowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:11
Mega, sandra80, *aga*, Sabina, kapturnica, malgos741, Simba, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Aasiula, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
A w ** z ta pogoda...bluzgać dalej?
Mówisz masz
Dzień dobry
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lutego 2016, 14:45
Mega, sandra80, Sabina, kapturnica, malgos741, BISCA, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Nudzisz się?
Proooosze, specjalnie dla ciebie:
Co tu taki spokój dzisiaj????
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lutego 2016, 14:45
sandra80, *aga*, Simba, Sabina, kapturnica, malgos741, moremi, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość