35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zinnia wrote:Witam! Żyje , dziś wracam już do domu . Tak szybko zlecialo
Sabina, kapturnica, *aga*, BISCA, Mimbla, krycha.stara, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dobra, ołówek za "chojnie"
Nareszcie! Wraca kontrola ortograficzna
Ja też żałuję nieobecności podczas głupawki z disco polo! Teraz jak przeczytałam te tytuły, to siedzi mi jeden, który często był grany podczas naszych firmowych integracyjnych imprez. Tylko cholera co to było... Przypomnę sobie, a jak nie to zadzwonię do koleżanek z byłej pracy hihihihih
Dzień dobry dziewczętasandra80, Sabina, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tez miałam objawy nadczynności. Wyniki zblizone do Twoich. Internistka dała niestety złą radę. Też przerobiłam odstawienie leków i w tydzień miałam tsh 4,5. Dlatego poleciałam szybko do lekarza i on kazał mi zmniejszyc dawkę do 1/2 tabletki (letrox). I to był strzał w dziesiątkę, bo cały czas biorę połówkę.
Właśnie przy lekach bada się tsh, żeby zobaczyć czy dawka jest odpowiednia. Poszukaj najlepiej ginekologa ze specjalizacją z endokrynologii. -
Witam. Piątunio dzisiaj
i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że jutro jadę na obowiązkowe szkolenie z pracy.
Sandra jak twoja głowa?
3 poranek z rzędu sąsiedzi pod nami urządzają kłótnie. Taka z wrzaskami i trzaskaniem drzwiami. Znaczy to córka (studentka) z matką. Wiem że oni tam mają cholernie ciężka sytuację finansową - ona nie pracuje, 2 dorastające panny a chłop się zwolnil z roboty. W sumie to miał rację bo i tak nie płacili, ale teraz nic nie może znaleźć. -
paszczakin wrote:Ja nie wiem co za zenek i raczej dobrze mi z ta iewiedza. Nie mieszam sie do polityki..
Dzien dobry, piatunio! Na szczescie! Dziecko mnie dzis obudzilo o 5.30, nieludzkie zachowanie. Musze obmyslic kare..
Jak można nie wiedzieć kto to Zenon Martyniuk. To klasyk. To wieszcz!
kapturnica, sandra80, Sabina lubią tę wiadomość
-
Znowu buro i ponuro. Ale zobaczycie wiosna się zacznie w moje urodziny- mówię to ja szalona ruda !
U mojego syna w szkole to jest hit...wcześniej dzieci śpiewały ona tańczy dla mnie
Niby rodzice disco nie słuchają a wszyscy znają
Mój mąż miał wczoraj PMS a podobno to nie możliwekapturnica, BISCA, Jastra, sandra80, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Bry
Chyba dzisiaj do rodziców pojadę. Dam im młodego, a sama skoczę na basen.Mega, BISCA, Mimbla, sandra80, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!
Uwaga:
Plastikowa biedronko, ty moja kochana,
zostań moją żonką, proszę cię, błagam cię na kolanach...
lalalalallalllallalla
Wypłaty puściłam (nie przepuściłam, żeby nie było) i mogę zacząć myśleć o weekendzie ze śpiewem na ustachBISCA, sandra80, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry piątkowo ... u mnie zima i biało na zewnątrz.. nie lubię..
jeszcze tylko sobota i wolne..sandra80 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:jakiś taki leniwy ten dzień
a miała być sobota!
Kiedyś zrobię krzywdę mojej teściowej. Właśnie mikser odpaliła.malgos741, Anka_skakanka, sandra80, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!
Uwaga:
Plastikowa biedronko, ty moja kochana,
zostań moją żonką, proszę cię, błagam cię na kolanach...
lalalalallalllallalla
Wypłaty puściłam (nie przepuściłam, żeby nie było) i mogę zacząć myśleć o weekendzie ze śpiewem na ustachJastra, sandra80 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Kiedyś zrobię krzywdę mojej teściowej. Właśnie mikser odpaliła.
może "mamusia" sama załatwi sprawę
musisz w to mocno wierzyć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecb46d8f768b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 10:17
Mega, BISCA, moremi, sandra80, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Hej hej,
u mnie w Dolinie bardzo ładnie słońce świeci, od rana doskonale się czuję. Wyspałam się. wzięłam leki, jem owsiankę z rodzynkami.
miłego dnia !
Mega, BISCA, moremi, Sabina, krycha.stara, Magdala, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość