35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka_skakanka wrote:Czy wiecie jak dużo czasu potrzeba, żeby wynik tsh podniósł się po odstawieniu letroksu, bo teraz mam 0,01... :-[
Nie powinnas calkiem odstawiac. To byla za duza dawka.
Spokjnie. Lekarz Ci troche zmniejszy dawke i bedzie git.
Witaj.moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
sandra80 wrote:Nie ma nikawo, ide więc filmu szukać, nie będę tak przecie samotnie w klasie z flaszkom siedziec. Kolejny łyk za magdale, coby ją złe myśli opuściły.
Jeden lyk?? No wez. To przez Ciebie mnie wysiudali ze szpitala.
Wlasnie wrocilam do domu i list od tej 'cudownej' pani profesor czekal, ze nie spelniam jej kryteriow i wizyty na NHS nie bedzie. O.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Jeden lyk?? No wez. To przez Ciebie mnie wysiudali ze szpitala.
Wlasnie wrocilam do domu i list od tej 'cudownej' pani profesor czekal, ze nie spelniam jej kryteriow i wizyty na NHS nie bedzie. O. -
A nie możesz zmienić lekarza i iść do kogoś innego..?
anna maria lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No, to wlasnie byl inny.
Tamten, w poprzednim szpitalu oferowal mi tylko ivf prywatnie, zadne inne leczenie. To zmienilam szpital. Stary mnie wywalil, bo juz ich nie chcialam, a nowy nie przyjal.
anna maria lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Szybko się podnosi. Nie można jednak calkiem odstawić. Trzeba dawkę zmienic, bo tarczyca Ci oszaleje. Miałam identycznie. Dopiero u Domitrza ustawilismy dawkę na 1/2 tabletki i było idealnie. Dwa tygodnie i miałam wyniki w granicach 1.
HHegele lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrawa wrote:No dobra ,ja sprobuje
Pyt nr 1 to jaka jest twoja wielkosc biustu-nadajesz sie do obozu chojnie obdarzonych czy wrecz przeciwnie?
Pyt nr 2 co w temacie publicznego karmienia piersia?
Pyt nr 3 niemowlece kupki,pachna ci czy nie bardzo
Pyt nr 4 o osobowosc kubusia puchatka,co o nim sadzisz,choc ja bym raczej o muminki zapytala
Pyt nr 5 odemnie co sadzisz o rodzicielstwie bliskosci,nie mylic z bezstresowym wychowaniem?
Cos jeszcze? -
moremi wrote:Szybko się podnosi. Nie można jednak calkiem odstawić. Trzeba dawkę zmienic, bo tarczyca Ci oszaleje. Miałam identycznie. Dopiero u Domitrza ustawilismy dawkę na 1/2 tabletki i było idealnie. Dwa tygodnie i miałam wyniki w granicach 1.
-
Anka_skakanka wrote:Już oszalala. Mam objawy nadczynnosci. Byłam z wynikami u profesorka, na wkreta poza terminem, nawet mnie przyjal ... zobaczył wyniki i stwierdzil, ze tsh przy przyjmoeaniy lekow sie nie bada! I jest ok. Mowie mu, ze sie zle czuje, ze pracowacnie moge placza na koncu nosa, nie spie, chudne, a on, ze zycie mnie strsyje... fajnie, co?
Właśnie przy lekach bada się tsh, żeby zobaczyć czy dawka jest odpowiednia. Poszukaj najlepiej ginekologa ze specjalizacją z endokrynologii.kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobrawa co to za sztywniackie pytania?
I dlaczego zadalas je sama? Przecież musi być komisja rekrutacyjnaania.g, kapturnica, BISCA, moremi, Mimbla, krycha.stara, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny