35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Sabinka wszystliego dobrego z okazji rocznicy slubu
poznaliśmy się 7 lat temu
znajomość internetowa
i właśnie w ostatni weekend lutego spotalisny sie pierwszy raz
A 3 maja chlop mi się oświadczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 09:32
moremi, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Berenika, beates, Mega, Simba, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doobry,
W sumie to ja dwóch swoich poznałam przez neta. Zamiast na wykłady to łaziłam na ircajednego dorwalam w Krakowie a drugiego na swojej Alma Mater
swoją droga ten drugi został moim mężem i nikt mi nie wierzy ze jak go zobaczyłam pierwszy raz w życiu ( wtedy sie jeszcze nie znaliśmy) to wiedziałam ze to będzie mój mąż
16 lat sie juz znamy
czasem aż trudno uwierzyć ze tyle czasu minęło
Sabina- najlepszego
anna maria, kapturnica, Sabina, krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, malgos741, beates, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry.
Melduje powrót do domu.
Młody po badaniu. Udało się bez narkozy. Dał radę.
Ogolnie jest lepiej. Trochę. Dobre i to.
Po wyniki rezonansu mam dzwonić we wtorek.
Złapałam dzisiaj wkurw w szpitalu. Rano sie okazało ze pacjet siedemnastolatek z tej samej sali napalil w łazience. Waliło papierochmi w całej sali.
Szlag mnie trafił i obsobaczyłam gówniarza równo. Dobrze, że juz wychodziliśmy.
Dziękuję wszystkim za dobre słowa, wsparcie, kciuki itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 19:31
Sabina, Dziobak, Hexe, Simba, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Reni, Berenika, Magdala, moremi, krycha.stara, anna maria, Mega, malgos741, beates, Bozia3, gosia7122, efcia, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór!!
Macduska życzę dużo zdrówka dla syna
Po dzisiejszej wizycie u endo dawka została zwiekszona. Mam nadzieję ze poczuje się lepiej bo ostatnio już nie wyrabiamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 21:14
Sabina, macduska, moremi, krycha.stara, anna maria, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny