35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dobrawa no to pojechalas po bandzie.Po krotkim zast mysle ,ze to pieprzcie sie to taka wisienka na torcie zakonczemia friendowania sie .Bajooo.
krycha.stara, Dziobak, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Ja mysle jednak, ze Dobrawe wkurzylo, ze sie do jej zestawu pytan kolezanki czepialy. Ale co ja tam wiem, mnie ludzie ciagle z przyjaciolek skreslaja
Dobrawa to chyba dzis wstała lewą nogą...może potrzebuje czasu i się zreflektujekrycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Zmiana tematu- chcę psa...a raczej wmawiają mi że go chcę, ale pewnie będę chciała
Według mojego dziecka ma być kudłaty, według męża duży, według mnie ma być mały najlepiej od razu odpowiednio ułożony i ma nie chlapać ślina po ścianach . Jaka to rasa ?Mega, BISCA, Reni, Mimbla, Sabina, Berenika, efcia lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Nie nie pluszowy odpada- chociaż ma swoje plusy...nawet te chińskie szczekające ....przecież głupio tak iść na spacer z czymś nie ruchliwym
I musi to być pies cierpliwy , tolerujący zachowanie dzieci...wiadomo rodzina się powiększy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 19:17
krycha.stara, BISCA, Reni, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Aniu pewnie masz rację , przeważnie zawsze tak się dzieje
jeszcze pomyślę , ale fajnie by było jak zbliżam się do lodówki a pies daje mi znaki żebym się nie ważyła
Więcej ruchu też by nie zaszkodziło i oczywiście jakiś obowiązek dla młodego.
Super masz podpisBISCA, Sabina, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
Mega wrote:Takie sliniace się są najlepsze
zwłaszcza jak się w bosych stopach po domu chodziBISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
aga a może kundelka weźcie
duże kudłate nie sliniące i dla dzieci mogą być goldenyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 19:54
*aga*, Sabina, Mega, moremi, Dziobak, iwcia77, Berenika, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aga a może kundelka weźcie
duże kudłate nie sliniące i dla dzieci mogą być goldeny
albo owce szetlandzkieSabina, *aga*, Mega, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Golden retriever mi się podoba, muszę dobrze nad tym pomyśleć.
A jak to jest bo nie w temacie jestem, mam mnóstwo drzewek w ogrodzie to chyba bezpieczniej byłoby mieć suczkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:17
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Poszłam zerknąć na tego kudłacza szetlanda
piszę 1500 zł...zerkam a tyle to on bierze za sex
szczeniaki 3 tys
Sabina, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór