35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dobrawa, chyba poczucie humoru z lekka szwankuje.
Tez się posmiałam
Asiula, a Ty już pijesz na poczet weekendu? Bo jakoś Ci się język plącze
I miałam Natce wyslać ołówek, ale juz nie pamiętam za co. Jakieś CeHa zamiast Ha, czy na odwrót
Ale jej sie upieklo. Kurza twarz !kapturnica lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:No ba. Najsamwpier napisałam do Morki czy mogę zapytać Reni. A potem z pomocom Google napisałam co napisałam
ja piervole
to się musiałaś nakombinowaćSabina, BISCA, Reni, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupiłam sobie supradyn energy i powiem Wam , że działa jakbym jakieś zioło łyknęła
Mam posprzątane, poprane , poprasowane obiad ugotowany, zakupy zrobione i mam wolne i wywalone na całą resztęSabina, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Kupiłam sobie supradyn energy i powiem Wam , że działa jakbym jakieś zioło łyknęła
Mam posprzątane, poprane , poprasowane obiad ugotowany, zakupy zrobione i mam wolne i wywalone na całą resztę
to na pewno supradyn był?
nie amfa?
sprawdzałaś trzy razy?krycha.stara, *aga*, Reni, Aasiula, Sabina, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
*aga* wrote:Kupiłam sobie supradyn energy i powiem Wam , że działa jakbym jakieś zioło łyknęła
Mam posprzątane, poprane , poprasowane obiad ugotowany, zakupy zrobione i mam wolne i wywalone na całą resztę
w aptece kupiłas czy przez internet zamówiłaś?, bo może tylko z nazwy supradyn
krycha.stara, sandra80, Aasiula, *aga*, Sabina, Mega, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
*aga* wrote:Sandra no aż strach się bać
tabletki są żółte ale nie będę wracać pytać skoro działają
Pamiętam jak moja kumpela się odchudzała Meridią
kurcze godz 1 w nocy, a ta na szmacie jeździ, dom pucuje, 3 nad ranem, a ta mnie budzi czy może odkurzacz włączyć i czy mi nie będzie przeszkadzało
o 6 poszła po bułki dla nas na śniadanie
masakra
Aasiula, sandra80, krycha.stara, *aga*, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, moremi, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pamiętam jak moja kumpela się odchudzała Meridią
kurcze godz 1 w nocy, a ta na szmacie jeździ, dom pucuje, 3 nad ranem, a ta mnie budzi czy może odkurzacz włączyć i czy mi nie będzie przeszkadzało
o 6 poszła po bułki dla nas na śniadanie
masakra
Chlopu kupieHahahaha
sandra80, krycha.stara, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni w aptece stacjonarnej stałam w kolejce miedzy kaszlącym a smarkającym non stop
Ty mnie nie strasz że w nocy dziergać zacznę
Muszę sobie część zostawić jak mąż wrócisandra80, Reni, krycha.stara, Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór