35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:Kuwa,czy wy zawsze musicie byc takie zlosliwe czy tez uszczypliwe?
ja na przykład nie bywam w parzyste dni tygodnia nieparzystych miesięcy roku przestępnego.krycha.stara, paszczakin, Mimbla, Aasiula, BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ale jak to na wakacje planujecie, to się spocicie. Ja nie lubię się pocic
Ale bedziesz. Wlasnie w wakacje. Bedzie goraco i bedziesz miala wielki brzuch, ktory sie bedzie pocil. Hahaha.
HHegele, Sabina, paszczakin, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Dobrawa wrote:A pieprzcie sie,
Towarzystwo wzajemnej adoracjii wulgaryzmy
hahahahahaa
Reni, Aasiula, paszczakin, Mimbla, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Dobrawa, chyba poczucie humoru z lekka szwankuje.
Tez się posmiałam
Asiula, a Ty już pijesz na poczet weekendu? Bo jakoś Ci się język plącze
I miałam Natce wyslać ołówek, ale juz nie pamiętam za co. Jakieś CeHa zamiast Ha, czy na odwrótAasiula, Magdala, paszczakin, Reni, kapturnica, Mega, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja nie potrzebuje adwokata
jak coś potrafię sama pisać
I nie drzec kotów, bo myszy Wam nasle. No... spokoj ma byc. Piątek dziś.
Reni Ci kazalarto napisac ?krycha.stara, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHHegele wrote:a kiedy bedziesz znała pueć?
Mi płeć obojętna. Żeby tylko zdrowe było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 13:29
HHegele, krycha.stara, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Reni Ci kazalarto napisac ?
krycha.stara, Magdala, paszczakin, ComeToMeBaby, Reni, sandra80, Aasiula, BISCA, kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny