35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Asiula ale chyba Twój nie musi się odchudzać?
p.s. przy tym specyfiku straszna chcica była, więc chyba, że po to
raczej nie o chuć tu chodziłoReni, Aasiula, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
O kurka, zasłużyłam na swój pierwszy ołówek
cos ta korekta w telefonie nawala
ale jestem duma z ołówka zeby nie było
Moremi a jak tam Ignaś sie miewa? Zdjęcie byś jakie wrzuciłasandra80, kapturnica, Sabina, BISCA, moremi, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:A pieprzcie sie,
Towarzystwo wzajemnej adoracjiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 14:41
Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Może 5 tygodni jeszcze? Mam wizytę w 13tc. Ale to dużo za wczesnie.
Mi płeć obojętna. Żeby tylko zdrowe było...Sabina, kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Co się z Dziobakiem dzieje?
trzeba gdzieś zgłosić, że zaginęłaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 15:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:O kurka, zasłużyłam na swój pierwszy ołówek
cos ta korekta w telefonie nawala
ale jestem duma z ołówka zeby nie było
Moremi a jak tam Ignaś sie miewa? Zdjęcie byś jakie wrzuciłama trochę problemów zdrowotnych, ale jest w trakcie diagnozowania i zobaczymy.
Zdjęć nie wrzucam. Niektórym przeszkadzają dzieciowe awatary, to nie będę drażnić.Sabina, Natka_79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Ja dopiero robie
dziś ryba z frytkami
zaraz Was zgłoszę za wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery na forumprzez Was chce mi się jeść
tak się nie robi koleżankom
a najbliższa szama dopiero ok 18:30kapturnica, Simba, Sabina, HHegele, HHegele, Mega, moremi, Mimbla, krycha.stara, BISCA, Aasiula, iwcia77, efcia, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ignacy raczej w porządku. Śpi całą noc, jak najedzony, to nawet pogada
ma trochę problemów zdrowotnych, ale jest w trakcie diagnozowania i zobaczymy.
Zdjęć nie wrzucam. Niektórym przeszkadzają dzieciowe awatary, to nie będę drażnić.
No to ładnie z tym awatarem... No cóż, narazie będę trochę drażnićkapturnica, moremi, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jakbym jajko sadzone popila maślanka to skonczyloby się na kibelku
za to po surówce z kiszonej kapusty rewolucja murowana!i nie musze maślanką popijać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 16:38
HHegele, Sabina lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter