35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Nikt juz nocek nie ciagnie? Jak to? Z kim prasowac zatem? O smutku!
Ale żeby nie było tak rozowo to mój mąż po godz i 40 minutach poszedł zapytać czy są już wyniki i oczywiście już były ponad pół godz temu, ale po co powiedzieć. Masakra. Na szczęście lekarz szybko zszedł, wyniki ma w miarę więc mogliśmy wrócić do domu.krycha.stara, malgos741, Sabina, BISCA, macduska, moremi, Berenika, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega! ale masz przejścia, nie zazdroszczę
mam nadzieję ze z młodą już lepiej i macie spokojną niedzielę
a ja witam w drugim dniu niespodziewanego potopu czerwonej rzeki i gdyby nie praca to pewnie bym dziś z wyra nie wyszła
niezmiennie za was kciuki i kegle zaciskam a w szczególności za te w dwupakachMega, macduska, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witam w niedzielę
u mnie prawdziwa zima.. mały mrozik i śnieg.. biało ..
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzien dobry niedzielnie kurwidolku,
Mega, ale przejscia. Najwazniejsze, ze juz lepiej
Fajnie wczoraj dzien spedzilismy. Caly dzien sie szlajalismy po barach, sklepach, muzeum. Wieczorem zjedlismy w nowo odkrytej knajpce indyjskiej, naprawde bardzo , bardzo dobre.
I spacerujac po pieknym starym miescie Lyonu, uderzyla mnie mysl : czy ja wam wysylalam magnesy z Lyonu ?!?!?!?!
Zamowienia z adresami prosze skladac na privmacduska, malgos741, Dziobak, Mega, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry. Próbuję wrócić do żywych.
Trudno trochę. Oby do wtorku dotrwać.
A jutro do pracy. Buuuuu!!!!
Ja nie chcę! Buuuuu!!!!
Dobrze, że Wielkanoc niebawem.
I marzec! Wiosna idzie panie sierżańcie!
Póki co zaległam na kanapie z kawą, dziatwa po śniadaniu zajęta odrabianiem lekcji, mąż na rybach.
Dla Was piosenka na niedzielę.
https://m.youtube.com/watch?v=wCbWKZpfXekmalgos741, moremi, Dziobak, Sabina, gosia7122, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Zastrzyk pomógł? Fajnie.
Z tą doraźną pomocą lekarską to jest jakiś obłęd.macduska, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
witam ja też po woli wracam do żywych.
Córka po wizycie u onko. wszystko ok ,następna kontrola w lipcu.
Remont dobiega końca w poniedziałek montaż szafek ale żeby nie było za różowo wszyscy chorzy jesteśmy .
Pozdrawiam w ściskam Wszystkie i miłej niedzieli życzę.Hexe, macduska, Berenika, Sabina, efcia, beates, Bozia3, moremi, krycha.stara, Mega, Dziobak, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:witam ja też po woli wracam do żywych.
Córka po wizycie u onko. wszystko ok ,następna kontrola w lipcu.
Remont dobiega końca w poniedziałek montaż szafek ale żeby nie było za różowo wszyscy chorzy jesteśmy .
Pozdrawiam w ściskam Wszystkie i miłej niedzieli życzę. -
nick nieaktualny