35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wróciłam że szpitala, tzn z centrum pediatrycznego, które jak się okazuje nie ma podpisanej umowy na konsultacje pediatryczna. Jest tylko chirurg. Pan pielęgniarz kazał mi zrobić runde po mieście i znaleźć sobie pediatre i ewentualnie wrócić do nich ze skierowaniem. Musiałam mieć bardzo interesująca minę, bo nawet nie zdążyłam wydać z siebie żadnego dźwięku, a on do mnie: to ja zadzwonię na oddział. I nagle pediatra się znalazł, dostała zastrzyk i mieliśmy czekać godzinę na wyniki badań. W między czasie przyjechali z rocznym maluchem z gorączka 40 stopni. I też ich chcieli odesłać. Ojciec się tak wkurzyl, że potem już przyjmowali każdego.krycha.stara wrote:Nikt juz nocek nie ciagnie? Jak to? Z kim prasowac zatem? O smutku!
Ale żeby nie było tak rozowo to mój mąż po godz i 40 minutach poszedł zapytać czy są już wyniki i oczywiście już były ponad pół godz temu, ale po co powiedzieć. Masakra. Na szczęście lekarz szybko zszedł, wyniki ma w miarę więc mogliśmy wrócić do domu.
krycha.stara, malgos741, Sabina, BISCA, macduska, moremi, Berenika, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega! ale masz przejścia, nie zazdroszczę
mam nadzieję ze z młodą już lepiej i macie spokojną niedzielę 
a ja witam w drugim dniu niespodziewanego potopu czerwonej rzeki i gdyby nie praca to pewnie bym dziś z wyra nie wyszła
niezmiennie za was kciuki i kegle zaciskam a w szczególności za te w dwupakach
Mega, macduska, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Witam w niedzielę
u mnie prawdziwa zima.. mały mrozik i śnieg.. biało ..
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dzien dobry niedzielnie kurwidolku,
Mega, ale przejscia. Najwazniejsze, ze juz lepiej
Fajnie wczoraj dzien spedzilismy. Caly dzien sie szlajalismy po barach, sklepach, muzeum. Wieczorem zjedlismy w nowo odkrytej knajpce indyjskiej, naprawde bardzo , bardzo dobre.
I spacerujac po pieknym starym miescie Lyonu, uderzyla mnie mysl : czy ja wam wysylalam magnesy z Lyonu ?!?!?!?!
Zamowienia z adresami prosze skladac na priv
macduska, malgos741, Dziobak, Mega, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry. Próbuję wrócić do żywych.
Trudno trochę. Oby do wtorku dotrwać.
A jutro do pracy. Buuuuu!!!!
Ja nie chcę! Buuuuu!!!!
Dobrze, że Wielkanoc niebawem.
I marzec! Wiosna idzie panie sierżańcie!
Póki co zaległam na kanapie z kawą, dziatwa po śniadaniu zajęta odrabianiem lekcji, mąż na rybach.
Dla Was piosenka na niedzielę.
https://m.youtube.com/watch?v=wCbWKZpfXek
malgos741, moremi, Dziobak, Sabina, gosia7122, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na szczęście pomógł.macduska wrote:Zastrzyk pomógł? Fajnie.
Z tą doraźną pomocą lekarską to jest jakiś obłęd.
macduska, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
witam ja też po woli wracam do żywych.
Córka po wizycie u onko. wszystko ok ,następna kontrola w lipcu.
Remont dobiega końca w poniedziałek montaż szafek ale żeby nie było za różowo wszyscy chorzy jesteśmy .
Pozdrawiam w ściskam Wszystkie i miłej niedzieli życzę.
Hexe, macduska, Berenika, Sabina, efcia, beates, Bozia3, moremi, krycha.stara, Mega, Dziobak, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia cos czesto chorujecie.Zdrowka.gosia7122 wrote:witam ja też po woli wracam do żywych.
Córka po wizycie u onko. wszystko ok ,następna kontrola w lipcu.
Remont dobiega końca w poniedziałek montaż szafek ale żeby nie było za różowo wszyscy chorzy jesteśmy .
Pozdrawiam w ściskam Wszystkie i miłej niedzieli życzę.

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH