35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Helloł wiedźmy
Zimno jak nie wiem co.
Satori kciuki, odezwij się po koniecznie.
Dziobaku zdrowiej.
Zinnia wytrwałości, mi też by się przydało tyle zrzucić ale cierpię na chroniczny brak silnej woli, co zrobić trzeba się z tym pogodzić. Wczoraj na kinderbalu zjadłam na ten przykład: 2 kawałki bloku czekoladowego, kawałek ciasta czekoladowego, duży kawałek tortu, zgadnijcie jakiego???moremi, macduska, *aga*, Sabina, ComeToMeBaby, Jastra, Dziobak, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Helloł wiedźmy
Zimno jak nie wiem co.
Satori kciuki, odezwij się po koniecznie.
Dziobaku zdrowiej.
Zinnia wytrwałości, mi też by się przydało tyle zrzucić ale cierpię na chroniczny brak silnej woli, co zrobić trzeba się z tym pogodzić. Wczoraj na kinderbalu zjadłam na ten przykład: 2 kawałki bloku czekoladowego, kawałek ciasta czekoladowego, duży kawałek tortu, zgadnijcie jakiego???
Czekoladowego?
Być nie może!moremi, sandra80, Sabina, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Bry lasencje
u mnie mróz i podobno ma padać śnieg.. eh jak ja chcę wiosnę.. i do btego do roboty trzeba..
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Satori daj znać po wizycie.. kciuki trzymam..
Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
bry
Plan zajęć OF
Satori 29.02
Kometa 03.03
Sabina 04.03 prenatalne
Reni 11.03
Magdala 16.03 egzamin
Gretka marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
małgoś kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Asiula kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
zinnia 09.04 koniec Visanne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:20
moremi, sandra80, Sabina, ComeToMeBaby, zinnia, krycha.stara, malgos741, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Dostałam w prezencie liść laurowy w doniczce - ale czad, zawsze chciałam mieć i jakoś się nie składało - a tu proszę - samo przyszło....
Jako jedna z opcji na rośliny przy siatce ogrodzeniowej rozważamy żywopłot z cisów albo z ostrokrzewów - wiem tylko, że długo rosną- a czy ktoś coś Więcej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 09:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dostałam w prezencie liść laurowy w doniczce - ale czad, zawsze chciałam mieć i jakoś się nie składało - a tu proszę - samo przyszło....
Jako jedna z opcji na rośliny przy siatce ogrodzeniowej rozważamy żywopłot z cisów - wiem tylko, że długo rosną- a czy ktoś coś Więcej?
Owoce ma trujące. -
Dzień dobry w ten jesienny poranek
Ja rozumiem , że ja nie mam z kim jak i gdzie , ale dlaczego w planie nie ma reszty? Nie obijać się tylko mnożyć
Moje dziecko po 4 dniach w szkole znowu chore, jak udało nam się zeszły rok przetrwać bez chorób to ja nie wiem.
Kupiłam właśnie po 50 testów ciążowych i owulacyjnych- ciężka praca się zbliża
Kometa czekamy w napięciu na twojego pozytywnego patykaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 09:26
silvia, ComeToMeBaby, Jastra, krycha.stara, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja nadal zalecam w łóżku i słucham Trójki
Satori &&&&& za dzisiejdze badanie
Zinia wytrwałości
Aga nieźle się oblowilas
Sandra to na.kinderbalach karmią też dorosłych?
Matko ale się len zrobiłamsandra80, malgos741, *aga*, Jastra, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzinnia wrote:Macduska jesteś zadowolona ? Podobno ta też fajna. Tak myślę czy będzie widziała co robić, zresztą zobaczę co powie jak mi się nie spodoba to wrócę do tej co byłam prywatnie
Jestem zadowolona. My byliśmy prywatnie. Opłaca nam się pojechać te 60 km. Czy przyjmuje na nfz to nawet nie wiem. -
Boziu ja mam kilka cisów koło domu, ale nie bardzo im się przyrasta w porównaniu do innych iglaków. Żeby odizolować się od sąsiadów mam tuje szmaragd i trochę brabantów które jednak najszybciej rosną ale są najbrzydsze dla mnie
7 letnie szmaragdy maja od 2-2,5 metra obecnie a sadziłam je takie ok 80 cm.
Nie wiem z której strony Krakowa mieszkasz ale w szkółce w Gaju maja niesamowity wybór jeśli idzie o iglaki, właścicielka potrafi doradzić co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 09:55
Bozia3 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny