35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim- tak tak wiem najpierw wprosila się miesiąc temu kawę,napisała trochę i poszła w las
krycha.stara, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
nick nieaktualny
-
Oczywiście przyjmę honorowo opier...l
A tak naprawdę to wysyłam torta w ramach przeprosinkrycha.stara lubi tę wiadomość
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
nick nieaktualny
-
zinnia wrote:ja smażę naleśniki , zapraszam
Spoko przyjmę jeszcze trochę cukru, a co tam po wizycie gości w Weekand potrzebuje dużej dawki☺
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawaj Dawaj,na pewno pycha
No normalnie popołudniowa zmiana to do dupy, cały dzień do niczego Ale mimo tego życzę milego dniazinnia lubi tę wiadomość
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
*aga* wrote:Boziu ja mam kilka cisów koło domu, ale nie bardzo im się przyrasta w porównaniu do innych iglaków. Żeby odizolować się od sąsiadów mam tuje szmaragd i trochę brabantów które jednak najszybciej rosną ale są najbrzydsze dla mnie
7 letnie szmaragdy maja od 2-2,5 metra obecnie a sadziłam je takie ok 80 cm.
Nie wiem z której strony Krakowa mieszkasz ale w szkółce w Gaju maja niesamowity wybór jeśli idzie o iglaki, właścicielka potrafi doradzić co i jakja się na razie rozglądam i zastanawiam, ale dla mnie każda uwaga cenna - wy już macie ogrody, a ja dopiero się za to wezmę...a jestem beznadziejny mieszczuch - myślałam, że rzodkiewki rosną w kupie - i byłam zdziwiona, że wyciągnęłam tylko jedną...no kaczka biała to dla mnie gęś...
Do Gaju mogę podjechać bez problemu - mieszkam na Ruczaju. Zresztą wszędzie mogę podjechać, jak trzeba...A działkę mamy za Wieliczką w stronę Niepołomic i do obsadzenia będę mieć dlugość 71 m siatki od ulicy....
Caffe polecała mi bluszcz z takimi ładnymi dużymi liśćmi, ale coś mój chłop się broni....on chciałby cisy, graby, ostrokrzewy....tuje to jak na alejce cmentarnej...
Dzięki za info*aga* lubi tę wiadomość
-
*aga* wrote:Dzień dobry w ten jesienny poranek
Ja rozumiem , że ja nie mam z kim jak i gdzie , ale dlaczego w planie nie ma reszty? Nie obijać się tylko mnożyć
Moje dziecko po 4 dniach w szkole znowu chore, jak udało nam się zeszły rok przetrwać bez chorób to ja nie wiem.
Kupiłam właśnie po 50 testów ciążowych i owulacyjnych- ciężka praca się zbliża
Kometa czekamy w napięciu na twojego pozytywnego patyka
No jak nie ma z kim ja działam i trzymam za Ciebie kciuki oczywiście
Kurczę a że to ciężka praca to prawda czuje się trochę jakbym wzięła 3 etat na noc ke*aga* lubi tę wiadomość
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
To nie masz daleko do Gaja...szkółka jest po lewej stronie i śmiało można się tam targować. Ja raz zgłupiałam i kupiłam krzewy w castoramie wszystkie szlag trafił, tyle że u mnie też jest ciężka gliniasta ziemia więc nie wszystko rośnie. Na przykład azalie to mogę tylko podziwiać u innych. Za to zakochana jestem w jukach rosną na potęgę. A okolice w stronę Niepołomic znam, fajne rejony i korek można ominąć jadąc przez Kokotów
Bozia3 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Bozia3. Z cmentarzem to przesadzilas, moja teściowa poradziła wzdłuż płotu takie chaszcze zielono szare z meszkiem co się rozrastaja między pomnikami, to dopiero cmentarz i tak 10 metrów długiStarania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
nick nieaktualny
-
*aga* wrote:To nie masz daleko do Gaja...szkółka jest po lewej stronie i śmiało można się tam targować. Ja raz zgłupiałam i kupiłam krzewy w castoramie wszystkie szlag trafił, tyle że u mnie też jest ciężka gliniasta ziemia więc nie wszystko rośnie. Na przykład azalie to mogę tylko podziwiać u innych. Za to zakochana jestem w jukach rosną na potęgę. A okolice w stronę Niepołomic znam, fajne rejony i korek można ominąć jadąc przez Kokotów
...
*aga* lubi tę wiadomość
-
silvia wrote:Bozia3. Z cmentarzem to przesadzilas, moja teściowa poradziła wzdłuż płotu takie chaszcze zielono szare z meszkiem co się rozrastaja między pomnikami, to dopiero cmentarz i tak 10 metrów długi
te chaszcze to może właśnie bluszcz??
-
nick nieaktualnyUffff, zebranie skończone, można spokojnie kawy się napić.
A cóż to za wybrakowana lista?
Dziewczyny od niedawna w ciąży - proszę podawać Pani terminy egzaminów, a nie czaić się egoistycznie!
No już, już - kiedy od rana mamy w emocjach oczekiwać?*aga*, krycha.stara, malgos741, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dlaczego przesadziłam? każdy ma skojarzenia jakie ma...
te chaszcze to może właśnie bluszcz??
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
silvia wrote:A cholera wie kochana czy to bluszcz ja u siebie tylko tuje mam i kwiaty bo na reście to się nie znam za bardzo,może się trochę od was nauczę i jeszcze na Stare lata w ogródek pójdę to ponoć odsresowuje
a i ja przy okazji skorzystam...