35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
satori wrote:Maluch ma 11mm. Serduszko jest. Mocne i miarowe. Wszystko książkowe.
Dziękuję Wam za wszystkie kciuki i dobre słowa.
Ależ mi ciśnienie zeszło
Pożeram Macdonalda. Pyszny jest
Super, rosnijcie drowo
Mcdonaldableeee
wczoraj po kinie zajechalismy do Mc mialy byc tylko lody, ale cora chciala kanapke to tez wzielam, zjadlam dwa gryzy i wywalilam
ostatni raz Maca jadlam z 10lat temu, albo spieprzyli albo mi sie smak spieprzyl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 17:43
anna maria, satori, Aasiula lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Maluch ma 11mm. Serduszko jest. Mocne i miarowe. Wszystko książkowe.
Ależ mi ciśnienie zeszło
Jedz. Wolno Ci.
Strasznie sie ciesze, że jest dobrze.
Tak trzymaj.satori, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ależ mi ciśnienie zeszło
Pożeram Macdonalda. Pyszny jestWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:29
satori, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzięki Wam jeszcze raz
A tak już na spokojnie to:
Kartę ciąży mam założoną.
Dostałam skierowanie na badania prenatalne.
Kolejna wizyta 24.03. Reni bardzo proszę o dopisanie do listy
Bigmac był super i frytki też. Co prawda mdli mnie nieco teraz, no ale to przecież norma i nie ma nic wspólnego z tym że to McDonald
Dobrej nocy Wambo ja już ledwo na oczy patrzę
Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, BISCA, Simba, efcia, malgos741, Dziobak, Berenika, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cześć
Satori- gratulujerośnijcie zdrowo
Kometa - kiedy u ciebie dzień testowy?
U mnie do chorego starszego dołączył młodszybidulek dzielnie znosi katar i mimo ze oczka takie szkliste, chore to pięknie sie uśmiecha. Ciekawe kiedy mnie dopadnie ten cholerny wirus
ComeToMeBaby, Aasiula, satori, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ależ mi ciśnienie zeszło
Gratulacje! !!☺
satori lubi tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Natka, miałam iść 12dpt czyli w czwartek. Ale chyba zmienię to na środę, bo jeśli beta wyjdzie pozytywna to będę mogła zrobić przyrost w piątek. W sobotę będę miała problem - albo lab na drugim końcu miasta albo robi zwykłe hcg, a nie b-hcg. A że chcę oba badania zrobić w tym samym labie to muszę termin przesunąć.
Jak nie wyjdzie mi w środę nie będę już musiała się przejmować drugim terminem. Czy zrobię 11 czy 12dpt to nie zrobi już różnicy.
No więc środa.Natka_79, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Silvia a Ty jestes w ciazy ?
No powiem Ci Maria, ze sama jeszcze nie wiem jakkolwiek to brzmi, wg wykresu to może jednak się udało Ale ostatni test w piątek robiony negatyw.Teraz czekam i boję się rozczarować i kolejnej biochemicznej .Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Bry,
Robiłam porządki w Wojtka pokoju i natknęłam się na mleka modyfikowane, z których młody już wyrósł.
Oddam w dobre ręce:
- Hipp bio combiotic 1, puszka 800g, ważne do 17.05.2016,
- Hipp bio 2, pudełko 2x400g, ważne do 27.04.2016,
- Nan HA 2, puszka 400g, ważene do 03.2017.