35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się wieczornie i zaraz spadam spać. Padam na pysk. Chodzenie do pracy po urlopie powinno być zakazane
Wacia co ty na to?
Satori oficjalnie gratuluję i życzę nuuudnej ciążyAasiula, efcia, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Witam się wieczornie i zaraz spadam spać. Padam na pysk. Chodzenie do pracy po urlopie powinno być zakazane
Wacia co ty na to?
Satori oficjalnie gratuluję i życzę nuuudnej ciąży
Tez tak uważam!!!Aasiula, Mega, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Nie jestem Maria
Jest juz Bozia i to wystarczy
T9 w telefonie zjadł Anna z przodu Sorrki
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
nick nieaktualnyCześć wszystkim
Mysza, Wojtek jest cudny
A ja uroczyście oświadczam, że w końcu mój cykl wygląda normalnie pod względem długości, ale jeszcze te plamienia trzeba by wyeliminować.
Sandra, Ty chyba kiedyś o tym pisałaś, to może być spowodowane spadkiem progesteronu, tak? Tylko tempka jeszcze nie spadła, a często jak leci jedno to i drugie... No nic, poobserwuje do końca, bo dziś lub jutro na bank będzie @.
Miłego dnia dziewczynyefcia, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Cześć wszystkim
Mysza, Wojtek jest cudny
A ja uroczyście oświadczam, że w końcu mój cykl wygląda normalnie pod względem długości, ale jeszcze te plamienia trzeba by wyeliminować.
Sandra, Ty chyba kiedyś o tym pisałaś, to może być spowodowane spadkiem progesteronu, tak? Tylko tempka jeszcze nie spadła, a często jak leci jedno to i drugie... No nic, poobserwuje do końca, bo dziś lub jutro na bank będzie @.
Miłego dnia dziewczyny
Jastra a może to implantacyjne plamienie, skoro tempka nie spadła? Trzymam kciuki. Jeśli okaże się, że nie to powinnaś moim zdanie dostać luteinę lub duphaston na drugą fazę.efcia, Jastra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Jastra a może to implantacyjne plamienie, skoro tempka nie spadła? Trzymam kciuki. Jeśli okaże się, że nie to powinnaś moim zdanie dostać luteinę lub duphaston na drugą fazę.
Nieee, to prawie niemożliwe, bo naprawdę się pilnowaliśmy (antybiotyk zaczynamy w marcu).
Przed ciążą też zdarzało mi się plamienie przed @, tylko wtedy nie prowadziłam wykresu, nie mierzyłam tempki, więc nie wiem jaka jest różnica.
To plamienie jest bardzo minimalne, bardziej leciuteńkie brudzenie.
A od wczoraj mam takie ciśnienie w podbrzuszu, że jak się zacznie @ to będzie chyba potop stulecia.
Jeszcze tylko cycki mi do normy nie wróciły, bo często już od owulacji mnie bolały, a teraz nic. Kompletnie nic.
-
efcia wrote:Bry
temat plamien, a co oznaczaja ciagnece sie plamienia po @ do 10dc?
Jastra tez mialam plamienia przed @ ale od kilku cykli sie uspokoilo
Jak jednorazowo w tym cyklu to nic nie oznacza. Moze mialas grubsze endo i tak sie czysci.
Jak sie powtarza to trzeba zdiagnozowac a przynajmniej wspomnieć lekarzowi.
Dobry dobry.efcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.