35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
chwile mnie nie było i taka cisza
cały czas mi się pojawiało, że strona ma konia zraz, zaraz skąd on ..nie z Janowa tylko....a no tego Trojańskiego
krycha.stara, kapturnica, moremi, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ello. Goraczka trawila cialo me cala noc, rano dzwonie do przychodni. Pani z recepcji diagnozuje mnie po 2 zdaniach ( grypa ) i zakazuje przychodzenia do przychodni mowiac, ze pozarazam wszystkich i ze lekarz do mnie oddzwoni. Lekarka faktycznie oddzwania szybko, pomagam jej postawic diagnoze ( bola miesnie? Bola. Boli glowa? Boli. To grypa ), ona wystawia mi zwolnienie lekarskie na tydzien i gra gitara.
Lezem zatem i pijem hjerbate ( prosze duzo pic i lezec ). Zeby tylko jeszcze tak leb nie napierdaczal...
Milego dnia!Bozia3, moremi, efcia, Berenika lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To grypa )!
eeeeej to
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1800780b0a7b.jpg
bo nas pozarażasz!moremi, paszczakin, BISCA, krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak - jak postępy językowe Adasia? Mój zwraca się mama, tata, baba - nie to, że jakoś przypadkowo mu się wyrwie - tylko drze się i woła konkretną osobę - fajne to...
Komórka i dzwonek to dzyń dzyń, natomiast choinki, drzewa - to dyńdyń, a ptaki kra kra
caffe, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia, u nas doszly tylko dzwiekonasladowcze: tutu na pociag, kra kra na wrony i sroki, fifi ( cwir cwir) na male ptaszki, auau na psa, buuuu to krowa. Probuje tez wolac siostre, ale to bardzie jest Nionia niz jej imie.
Bozia3, BISCA, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bozia, u nas doszly tylko dzwiekonasladowcze: tutu na pociag, kra kra na wrony i sroki, fifi ( cwir cwir) na male ptaszki, auau na psa, buuuu to krowa. Probuje tez wolac siostre, ale to bardzie jest Nionia niz jej imie.
potem będziemy tęsknic za tymi czasami, jak nas zarzucą gradem pytań hehe
BISCA, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
Maluch ma 11mm. Serduszko jest. Mocne i miarowe. Wszystko książkowe.
Dziękuję Wam za wszystkie kciuki i dobre słowa.
Ależ mi ciśnienie zeszło
Pożeram Macdonalda. Pyszny jestBISCA, macduska, kapturnica, Reni, Jastra, anna maria, Bozia3, efcia, Dziobak, *aga*, Magdala, moremi, beates, ComeToMeBaby, caffe, Aasiula, Simba, paszczakin, malgos741, Sabina, Berenika, Mega, Hexe lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Maluch ma 11mm. Serduszko jest. Mocne i miarowe. Wszystko książkowe.
Ależ mi ciśnienie zeszło
Pożeram Macdonalda. Pyszny jestefcia, satori, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysatori wrote:Maluch ma 11mm. Serduszko jest. Mocne i miarowe. Wszystko książkowe.
Ależ mi ciśnienie zeszło
Pożeram Macdonalda. Pyszny jest
Hura, hura, hura!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 17:26
efcia, BISCA, ComeToMeBaby, satori, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny