35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Nowa kolezanka niech sie dla wlasnego bezpieczenstwa nie wtraca. Sympatie krystyny ma, ale krystyna nalezy do podziemia, wiec nie ma sie czym chwalic. Chyba, ze kolezanka w oslej lawce chce siedziec. Przypominam, ze tu najlepsze imprezy mamy
To się nazywa elitarny ruch oporupamiętasz serial allo, allo? Mimi to moja faworytka
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Mamusiu! W elycie mi na stare lata obracac sie przyszlo! Chyba kieliszki do tego wina wyciagnac mi przyjdzie, a nie tak ciagle z kartona i z kartona
Wyciągaj, kryształowe majom byćtylko wypoleruj dokładnie
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ewcia
Zaraz Ci sie za to oberwie od kolka swietojebliwego. Ale pewnie o tym wiesz. Ja tam Cie wspieram, bo mi nic zlego nie uczynilas
mamy takie?krycha.stara, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Nickita wrote:a ja mam pytanie z oślej ławki
Dlaczego wymoderowali Mamę Tomka?
a bo moja droga koleżanko mama tomka łamie regulamin
pewnego dnia nawsadzała prawie każdej i adminowi także
i teraz Hera vel Mama Tomka ( miała po drodze kilkanaście nicków) oraz admin ganiają się
bawią się w "zgadnij kto to"
i jak admin zgadnie, to ja blokuje
a Hera odmawia pacierz, potem zmienia IP i powraca pod nowym wcieleniem
i gra zaczyna się od nowaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 19:05
krycha.stara, Sabina, macduska, moremi, BISCA, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, Nickita, dorbie, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry mam nadzieję, że będzie.
Mój Młody ma dzisiaj biopsję.
Proszę o kciuki, kegle, fluidy lub modlitwę.
Co kto woli.ComeToMeBaby, Bozia3, beates, Jastra, ivf-ivf, dorbie, moremi, malgos741, BISCA, kapturnica, Nickita, Mimbla, Aasiula, Dziobak, anna maria, peppapig, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
dzień!
jaki to jeszcze nie wiem bo pogoda paskudna, czuję sie jakaś wymięta, głowa boli, brzuch boli, kawa średnio smakuje, musi przesilenie przedwiosenne mnie dopadło
Jastra, macduska lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter