35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ale ze co?
Dzielimy ciasto i pieczesz trzy takie same. Jak masz blaszki to razem.
I jeszcze jedno - czy mogę go zrobić w piątek i podać w niedzielę, czy lepsze jest świeże?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 16:26
Nickita lubi tę wiadomość
-
Nickita wrote:a jakby tak zbombardować Herę miłością?
na okrucieństwo i wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery się nie zgadzamMamaTomka, Nickita, BISCA, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ale ja mam dwie blaszki ...i czy to jest rodzaj ciasta kruchego? Chodzi mi o to, że wyrobiłabym go w thermomixie, ale muszę wiedzieć jaki to rodzaj ciasta...
I jeszcze jedno - czy mogę go zrobić w piątek i podać w niedzielę, czy lepsze jest świeże?
Kruche. Najkruchsze z możliwych.
Termomix jak najbardziej.
A masz jeszcze kratkę w piekarniku?
Bo ja jedno piekę na kratce.
I jeszcze jedno. Ciężko się rozwałkować. Ja po prostu wylepiam po kawałku palcami.Bozia3, Nickita, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kruche. Najkruchsze z możliwych.
Termomix jak najbardziej.
A masz jeszcze kratkę w piekarniku?
Bo ja jedno piekę na kratce.
I jeszcze jedno. Ciężko się rozwałkować. Ja po prostu wylepiam po kawałku palcami.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaTomka wrote:zastanawiam sie dlaczego żadna nie da przepisu na pyszne domowe nalewki lub wino....tylko ciasta i ciasta
chciałabym kiedyś opanować sztukę robienia dobrych i ciekawych win - może np. z pomarańczy....ale to kiedyś, jak będę mieć choć trochę wolnego czasu...ivf-ivf, Nickita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:u mnie od nalewek jest A. - robi świetne...ja tylko piję, więc przepisów nie znam...
chciałabym kiedyś opanować sztukę robienia dobrych i ciekawych win - może np. z pomarańczy....ale to kiedyś, jak będę mieć choć trochę wolnego czasu...ivf-ivf, Nickita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny