35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Wacia - zapodaj mi jakis pomysł na dobry tort, albo ciasto...Mam w niedzielę gości - myślałam o falach dunaju, ale to takie oklepane...masz jakiś szałowy patent?
A może Pierwiastka coś, ktoś?Bozia3, BISCA, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Sabcia, ja od początku mówiłam, że mam przeczucie na chłopaka
u Komety również
Ale, ale Kometa, jak będzie dziewczynka, to tez mu się będą oczy świecić. Najwyzej poszuka sukienki moro w kolorze różowym
Ty Biszkopcie tezpokochasz chlopaka jak swojegoale u Ciebie mam wrażenie, że jednak dziewucha będzie
ComeToMeBaby, Nickita, BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ivf, nie będę reagowac na twoje zaczepki. Nie nadajemy na tych samych falach. Znam dzialanie sądu i tyle. Ty nie. Nie ma to nic wspólnego ze znajomością bądź nie prawa konstytucyjnego. A honor swój mam, więc nie masz mi czego zwracać.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ivf, nie będę reagowac na twoje zaczepki. Nie nadajemy na tych samych falach. Znam dzialanie sądu i tyle. Ty nie. Nie ma to nic wspólnego ze znajomością bądź nie prawa konstytucyjnego. A honor swój mam, więc nie masz mi czego zwracać.
Mssz rację, nie nadajemykrycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nickita, to nie było do Ciebie. Masz rację - paranoiczna sytuacja, bo wzięłas do siebie cos, co bylo do innej uzytkowniczki. Takiej z serduszkiem. Nie zauwazyłaś?
Nickita, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nickita wrote:może po prostu mnie z kims mylisz
no, widzę że wyjaśnione.
Dla twojej wiadomości Nickita- Hera (Heretyczka) to użytkowniczka o niezliczonej liczbie nowozakładanych kont. Obecnie znana pod nazwą Mama Tomka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:51
Nickita, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaTomka wrote:jakie podejżane?
pszypominam o Wielkim Poście
pis end laf
A.
bo przestraszyłam się
myślałam, że może chorujesz
ale jak tak to spokoComeToMeBaby, MamaTomka, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nickita wrote:ups, przepraszam, faktycznie
jeżuuu no, to weź uważaj komu każesz się luzować okej? ja już spodnie zdejmowałamNickita, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, krycha.stara, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wacia - zapodaj mi jakis pomysł na dobry tort, albo ciasto...Mam w niedzielę gości - myślałam o falach dunaju, ale to takie oklepane...masz jakiś szałowy patent?
A może Pierwiastka coś, ktoś?
Ciasto - jak dla mnie to bezowe z masą kajmakowa. U nad to hit.
Jeśli tort to mam przepis. Jutro mogę napisać jak jesteś zainteresowana.
Jest bardzo smaczny. I zawsze wychodzi.Bozia3, BISCA, satori lubią tę wiadomość