35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:No co Ty Bisca chłopaki są zajefajne!!!
À le my kuz mamy jednegSzczerze mowiac, mi jest wszystko jedno, ale moj maz tak marzy o dziewczynce, ze chcialabym mu wynagrodzic te cierpienia zwiazane ze staraniami. Bardzo, bardzo chcialabym dac mu corke
Nickita, ivf-ivf, ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
-
Nickita wrote:o ja chętnie posłucham czemu dziewczynki fajniejsze od chłopców, mogą być same wnioski z dyskusji, dlaczego dziewczyny fajniejsze
jeden mam-nie bedzie sikać po oczach
szczerze to mnie też nie rajcują te dyskusje, ale skutek odniosły;)
Pffff, bo dziewczyny sa lepsze. We wszystkimNickita, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Nickita wrote:pisałaś że niewyspana jesteś, to może idz się połóz lepiej:D
Nie mogę, mam troje dzieci, aktualnie wszystkie w domu, domagają się uwagiostatnie dwa dni pracowałam po 16 h, a w nocy nasze koty małpiego rozumu dostały, chciały mi chatę demolować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:06
Nickita, macduska, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Ivf, dzięki ze wyjaśniłaś. Masz prawo, obyś nigdy sie swoim prezydentem nie rozczarowała tak jak rozczarował drugi sort
miejmy nadzieje ze facet zrozumie ze taka retoryka i tworzenie podziału nie przystoi prezydentowi RP.
To tyle w temacie polityki
A mi Polozna środowiskowa powiedziała ze dziewczyny nastolatki to diabły wcielone i chłopców łatwiej w tym czasie spacyfikowaćNickita, ivf-ivf, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
Nickita wrote:forum dostało rumieńców:)
te wykwity nazywasz rumieńcami?
hoho ho słabo było
czasami jest tak, że trzaskają drzwiami, usuwają konta, wracają pod innym nickiem, żeby powiedzieć "chyba ty" i znowu znikają
yyyy...no... coś bym zjadałaNickita, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Ivf, dzięki ze wyjaśniłaś. Masz prawo, obyś nigdy sie swoim prezydentem nie rozczarowała tak jak rozczarował drugi sort
miejmy nadzieje ze facet zrozumie ze taka retoryka i tworzenie podziału nie przystoi prezydentowi RP.
To tyle w temacie polityki
A mi Polozna środowiskowa powiedziała ze dziewczyny nastolatki to diabły wcielone i chłopców łatwiej w tym czasie spacyfikować
Coś w tym jest, Ci z naszych znajomych, którzy mają problemy z dorastającymi dziećmi, mają je z córkami. -
ivf-ivf wrote:O tej porze pewnie już, ani sztuki nie ma
w poniedziałek widziałam burzę w Lidlu o jeansowe koszule
A koszule dżinsowe w lidlu u mnie leżą do dziś...ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ivf, myślisz ze oni przez te kilka tygodni czekali na wczoraj i przez noc pisali wyrok? Przecież opinie tych wszystkich ważnych organizacji prawniczych były znane od dawna. Chyba do takich spraw sędziowie szykują sie przez dłuższy czas i nie przychodzą nie przygotowani.
A z pisowskiej zadymy z TK nie ma co sie cieszyć...Natka_79 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Masz rację. Przygotowując się do posiedzenia/rozprawy nawet należy przygotować projekt. O ile to skraca pracę sądu. Nawet sobie nie wyobrażam pracy nad kilkudziesięcioma tomami akt, a następnie ich ponownego wertowania w celu wydania wyroku. Jeżeli ktoś sobie w ten sposób wyobraża dzialanie sądu, to się grubo myli.
No to się mylędobrze, że mamy takich specjalistów od prawa na forum, uff
-
Nickita wrote:ok ktoś coś jeszcze do mnie ma?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:41
ivf-ivf, MamaTomka, Nickita, krycha.stara lubią tę wiadomość