35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Tylko martwie sie ja teraz o ciebie bo tu na watku za donosicielstwo to podobno strzaly w potylYce ,wyzwiska i takie tam sa.Beda Cie meczyc bidulko
Daj spokój, zresztą możecie pisać i mówić co chcecie.Nickita, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolityka? No weźcie się.
Jak to dobrze, że ja w szpitalu odcięta od takich informacji. Nie muszę się przejmować głupotami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:03
Nickita, BISCA, Dziobak, moremi, Sabina, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Nickita wrote:Hej, jak się czujesz? tzn jako ciężarna a nie uczestniczka dyskusji o polityce?
a reszta- czasem coś zakłuje, czasem nie, bóle podbrzusza jak na @ mi minęły. dziś dopiero 6 tydzień (5tydz 2dni). poza tym- normalniepoza schizami może.
ivf-ivf, malgos741, Nickita, BISCA, beates, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No podobno jeszcze tak.Ale jak dlugo?
Ja się nie boję i Ty tez się nie bój, uczciwy człowiek nie ma się czego baćKapta bez urazy
Ty nie lubisz Maliniaka, ja lubię i jest równowaga w przyrodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:06
BISCA, macduska, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:W czasach inwigilacji lepiej uważać
A w temacie prezydenta to po jego wczorajszym przemówieniu jestem w szoku. Ociera sie to wszystko o faszyzmmiał łączyć ale widzę ze lepiej mu idzie z sortowaniem i to jest mega przykre
Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ja się nie boję i Ty tez się nie bój, uczciwy człowiek nie ma się czego bać
Kapta bez urazy
Ty nie lubisz Maliniaka, ja lubię i jest równowaga w przyrodzie
moremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oc, oc, zrobie Ci
dla mnie to pol godzinki i sa..
moze mi w koncu ta latarke..
mi też tyle
z tym, że ja miałam nasze orzechy i wkurzało mnie obieranie
ale zjeść bym zjadła
pychaNickita lubi tę wiadomość
-
Dobry,
Wiecie co ? wstyd sie przyznac, ale nie mam zielonego pojecia o czym Wy rozmawiacie. Temat polityki w Posce jest mi tak bliski jak temat skutecznych sposobow antykoncepcji
Natomiast interesuje sie polityka tutaj i chetnie ogladam debaty. W przyszlym roku beda wybory prezydenkcie. Bedzie ciekawie
ivf-ivf, Nickita, Dziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:A mogę spytać za co go lubisz? Jak ci sie spodobało to co w Otwocku nagadal?
Natka, możesz pytać, a ja mogę nie odpowiadać, po co tu nakręcić temperaturę? Nie mam ochoty na batalię z całym forumpo Bolku, "magistrze", który nie był magistrem i w dodatku chorował to na chorobę filipinska
po prezydencie Komorowskim, o którym nir chcę się wypowiadać, bo musiałabym Kapty retorykę stosować
teraz jest dla mnie ok. A z wczorajszym przemówieniem zgadzam się w 100%, niestety pewne inicjatywy polityczne swoimi twarzami firmują oderwani od koryta i tyle, albo Ci, którzy mają aspiracje żeby się fo niego przyspawać.
Ale to moja opinia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:20
-
Co to ja tam jeszcze chcialam ...
Sabcia, kolejny chlopak na formum ?
Jak sie okaze, ze kosmita tez chlopak, wypisuje sie stad ! Musi jakas klatwe na chlopakow ktos tu rzucilA je chce dziewczynke !
Nickita, beates, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny