35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Wiem, że boli
on czyta idealnie to samo... To jednak dziwne.
A z pisowskiej zadymy z TK nie ma co sie cieszyć...moremi lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ivf, myślisz ze oni przez te kilka tygodni czekali na wczoraj i przez noc pisali wyrok? Przecież opinie tych wszystkich ważnych organizacji prawniczych były znane od dawna. Chyba do takich spraw sędziowie szykują sie przez dłuższy czas i nie przychodzą nie przygotowani.
A z pisowskiej zadymy z TK nie ma co sie cieszyć...
Nie chcę o tym rozmawiać. I nie, nie wszystko jest w porządku, masz rację. -
ivf-ivf wrote:Ale to politycy PO mieli ten wyrok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 13:32
ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość
-
to ja jeszcze staraniowo abdejt wpiszę: chuop kijanki bada w poniedziałek 14go i mamy wizytę u dochtorowej na 09.04
Reni, kapturnica, Nickita, malgos741, ComeToMeBaby, beates, macduska, BISCA, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziewczeta! Polityka przed obiadem?? Fee! Toz to mozna niestrawnosci dostac!! Przywoluje was do porzadku!
Calej grupie funduje profilaktycznie lewatywe!
Pozdr. Higienistkaivf-ivf, Nickita, macduska, BISCA, moremi, Sabina, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
odpowiedź Stuhra na Jego profilu na zarzuty PIS-u:
Pani Krysieńko kochana! Panie Krzysztofie i wszyscy oburzeni! Macie sejm, macie senat, macie prezydenta, macie sądy, macie telewizję, swoje wiadomości, macie radio, rozjechaliście Trybunał Konstytucyjny, dajcie wy nam się przynajmniej pośmiać. A tak przy okazji- mój żart bynajmniej nie był wymierzony w pamięć o kimkolwiek. Przeciwnie! W imię godnej pamięci, a przeciw wszystkim tym, którzy sobie od lat tupolewami i wyklętymi wycieracie gębę zbijając polityczny kapitał.
Pozdrowienia z Bratysławy!
kapturnica, Reni, Dziobak, Natka_79, BISCA, Mimbla, moremi, Sabina, krycha.stara, peppapig lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:odpowiedź Stuhra na Jego profilu na zarzuty PIS-u:
Pani Krysieńko kochana! Panie Krzysztofie i wszyscy oburzeni! Macie sejm, macie senat, macie prezydenta, macie sądy, macie telewizję, swoje wiadomości, macie radio, rozjechaliście Trybunał Konstytucyjny, dajcie wy nam się przynajmniej pośmiać. A tak przy okazji- mój żart bynajmniej nie był wymierzony w pamięć o kimkolwiek. Przeciwnie! W imię godnej pamięci, a przeciw wszystkim tym, którzy sobie od lat tupolewami i wyklętymi wycieracie gębę zbijając polityczny kapitał.
Pozdrowienia z Bratysławy!
widziałam, ale oni z lepszego sortu i tak nie zrozumieją
ale jeszcze tylko niecałe 4 lata i fajrant!kapturnica, sandra80, Natka_79, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ivf zglos posta ,ze burak prezydent razi twoje uczucia
Zgłosiłam, bardziej w trosce o Ciebie, znieważenie głowy państwa jest w Polsce ścigane przez Prokuraturę, lepiej żeby te wpisy tu nie wisiały.MamaTomka, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Zgłosiłam, bardziej w trosce o Ciebie, znieważenie głowy państwa jest w Polsce ścigane przez Prokuraturę, lepiej żeby te wpisy tu nie wisiały.
ivf-ivf, Nickita, Natka_79, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Zgłosiłam, bardziej w trosce o Ciebie, znieważenie głowy państwa jest w Polsce ścigane przez Prokuraturę, lepiej żeby te wpisy tu nie wisiały.
masz ty dużo pracy powiem ci dziewczynokapturnica, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość