35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:U mnie na Wielkanoc to zawsze królują serniki :
A kruche lubię w szarlotce
Trybunał ogłasza wyrok, tzn dla niektórych "komunikat"
Ja już ten "wyrok" rano na portalu wpolityce czytałam, ciekawe kiedy od wczoraj 296 stro napisali, żart. -
kapturnica wrote:Czytalam jego zarty o drugim sorcie.Hejtuja go teraz pisuary
najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że pisuary gadają o poziomie i żenadzie, a sami są jeszcze gorsi
widziałaś co chamica pawłowiczniktjejnieposuwazawszedziewica napisała na swoim fb?kapturnica, Natka_79, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U nas w tamtum roku pelno orzechow bylo.ja uwielbiam miekkie mlode ale nie moglam ze wzgl na malego.Wiec dopiero teraz sobie odbije.A z orzechow to robisz z selerem ze sloika i mandarynkami?
Nie.
Robię z kurczakiem wędzonym, ananasem i rodzynkami.
Wrzuć w przepisy ta Twoją. -
kapturnica wrote:Stuhr po poklosiu juz ma przewalone u nich
Poza tym polaczki mają to do siebie, że nie potrafią się pogodzić z tym, że polacy mordowali żydów, wydawali ich niemcom
Wielu AKowców, Żołnierzy wyklętych ma wiele niewinnych ludzi na sumieniu, ale o tym się nie mówi. Postawmy wszystkim pomniki.
Polecam książkę "Bunt w Treblince" Samuela Willenberga
Wstrząsająca, a zarazem pokazująca nastawienie polaków. Przykre, ale prawdziwekapturnica, Nickita, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie rozumiem dlaczego? Przecież nie on pisał scenariusz??
Poza tym polaczki mają to do siebie, że nie potrafią się pogodzić z tym, że polacy mordowali żydów, wydawali ich niemcom
Wielu AKowców, Żołnierzy wyklętych ma wiele niewinnych ludzi na sumieniu, ale o tym się nie mówi. Postawmy wszystkim pomniki.
Polecam książkę "Bunt w Treblince" Samuela Willenberga
Wstrząsająca, a zarazem pokazująca nastawienie polaków. Przykre, ale prawdziweSabina lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Pomyliłam. IgM mam za wysokie. Ja już kilka razy badalam cmv, wiem że przechorowalam. Teraz był nawrót. Pytanie tylko kiedy?
Jeżeli chorowałaś to jest już całkiem nieźle a nawet dobrze bo najgorzej jak zwykle mają dziewice
http://www.cytomegalia.com „W stosunkowo najbardziej komfortowej sytuacji są te panie, które zmagały się z chorobą wcześniej, a tym samym wytworzyły przeciwciała, które mogą aktywować się w przypadku powtórnego ataku wirusa. Nawet, jeśli kobieta taka ponownie zachoruje na cytomegalię, ryzyko, że zarazi nią płód jest niewielkie i dotyczy około jednego procenta przypadków. Szacuje się, że w tej bardzo komfortowej sytuacji znajduje się około czterdzieści procent kobiet ciężarnych. Zdecydowanie bardziej niebezpieczna jest sytuacja, w której możemy mówić o pierwszym kontakcie ciężarnej matki z chorobą. W takiej sytuacji organizm musi zmagać się z wirusem koncentrując się jednocześnie na szeregu innych zadań, jakie nakłada na niego ciąża.”Nickita, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:To nie jest strona tygodnika "Polityka". Swoją droga okładka dzisiejszej ciekawa
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
Mnie Stuhr kompletnie nie obchodzi, mam nadzieję, że nie zarobi ani zł z publicznych pieniędzy, można mieć różne poglądy, ale katastrofa w której zginęło 96 osób to nie temat do żartów, tak po ludzku. I żeby nie było, nie wierzę w żaden zamach, ale 10.04 zapamiętam do końca życia.
Nickita, macduska lubią tę wiadomość