35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:a pieke tylko stefankę nasączaną earl grey i przekładaną kremem grysikowym, reszta sie mamuśki wykazują więc pewnie jeszcze wałówkę dostanę
czy ta wspomniana stefanka jest w przepisach? -
nick nieaktualny
-
Ja zrobie orzechowca bo nie moglam w swieta zjesc to i ich pozbawilam rowniez tej przyjemnosci.Tylko niech chlop wroci bo nie ma kto lupac orzechow A tu jeszcze2tygodnie ehhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 12:51
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:a nie wiem, raczej nie, ale jak wrócę z roboty mogę wstawić przepis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 12:53
Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:yyy, robisz święta dla całego wątku?
Nie, tylko dla swojej rodziny. Oni strasznie łasi na moje mazurki.
Najpierw jest pokaż, bo są odpowiednio dekorowane a potem degustacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 12:54
Sabina, kapturnica, Reni, satori, Nickita, ComeToMeBaby, malgos741, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja zrobie orzechowca bo nie moglam w swieta zjesc to i ich pozbawilam rowniez tej przyjemnosci.Tylko niech chlop wroci bo nie ma kto lupac orzechow A tu jeszcze2tygodnie ehhhh
Dostałam wczoraj wór orzechów od teściowej. Tata został zobligowany do potluczenia , mama do przebrania. To już upiekę co z tych orzechów.
I sałatkę zrobię. Uwielbiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 12:58
kapturnica, Nickita, malgos741, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Duda to jednak burak Tekst ojczyzne dojna racz nam wrocic panie niech se wsadzi w odwlok.Co za hamisko z niego.Nie dosc ze gorszy sort to teraz takie teksty.Prezydent wszystkich kuva mac
brawo!ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny