35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wacia, bedzie ta biopsja ?
Będzie.
Ogólnie to nie powinnam się z tego powodu cieszyć ale się cieszę.
Skoro już musi mieć to dobrze ze to juz jutro.
Nickita, ComeToMeBaby, Dziobak, ivf-ivf, Reni, BISCA, Mimbla, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Co to ja tam jeszcze chcialam ...
Sabcia, kolejny chlopak na formum ?
Jak sie okaze, ze kosmita tez chlopak, wypisuje sie stad ! Musi jakas klatwe na chlopakow ktos tu rzucilA je chce dziewczynke !
natomiast czuję że mąż by wolał kosmitę niż kosmitkę. bo z kosmitą mógłby poszaleć z męskimi rzeczami- treningi, sporty, takie tam. jak się okaże że kosmita to pewnie oczy mu się zaświecą z radości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:31
Nickita, ivf-ivf, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hehehe ja się jeszcze nie zastanowiłam
natomiast czuję że mąć by wolał kosmitę niż kosmitkę. bo z kosmitą mógłby poszaleć z męskimi rzeczami- treningi, sporty, takie tam. jak się okaże że kosmita to pewnie oczy mu się zaświecą z radości.
Kometa, a Wy co byście woleli, chłopca czy babeczkę?Nickita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nickita wrote:stawiam wniosek aby moderatorzy w ocenie zachowania uwzględniali:
cykl hormonalny podsądnej, ze szzcególnym uwzględnieniem okresu okołoowulacyjnego (wiadomo, napięcie), okresu robienia testu sikanego (wiadomo napięcie), okresu menopauzy (w.n.) , migren, bezsenności itd.
bycia wrednym członkiem z sutkami nie tłumaczy się tymi stanami
bycie takim członkiem to stan umysłu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:45
ComeToMeBaby, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNickita wrote:stawiam wniosek aby moderatorzy w ocenie zachowania uwzględniali:
cykl hormonalny podsądnej, ze szzcególnym uwzględnieniem okresu okołoowulacyjnego (wiadomo, napięcie), okresu robienia testu sikanego (wiadomo napięcie), okresu menopauzy (w.n.) , migren, bezsenności itd.
Jeszcze dochodzi Zespół Dnia Poprzedniego.BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Ja nie kumam tych dyskusji o polityce, wybaczcie. Ani to zdrowe, ani pocieszne.
Zdecydowanie bardziej wole o zarciu. Albo o wyzszosci dziewczynek nad chlopcami ( w pewnym wieku )
A jak juz sie tniecie o prezydenta, to nie kumam tego na ament. Malo tego wszedzie??macduska, Nickita, BISCA, Bozia3, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Nickita wrote:to dziewczyny sportów nie uprawiają?
fakt, ja też dostrzegam tendencję, że chłopaki w przewadzeNickita lubi tę wiadomość